Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Nyheter"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter


Söndag 2019-03-31 Match referat

Träningsmatch mot Emmaboda 

Igår kväll spelade vi vår första match på 9-manna och lika så med Offside.

Vi spelade tre perioder gånger 25 minuter och lyckas styra spelet hela matchen igenom. 

 

Vi börjar väldigt starkt och styr spelet från början. Vi rullar bollen väldigt fint mellan lagdelarna. Grabbarna har tålamod och slår nästan inte en boll fel.

Första perioden gör vi det vi ska och det vi tränat på. Vi orkade hela 25minuter utan att byta ut några väldigt moget spel och attityd på planen. 

 

Andra halvleken tar Emmaboda över lite men vi har fortfarande kontroll vi börjar bli lite trötta men håller huvudet högt och visar att vi vill. Willman får till ett par vassa skott utifrån som lika gärna kunde varit mål men Emmabodas målvakt gör det väldigt bra och visar att han styr från sitt mål. 

Till slut lyckas vi göra ett mål via ett skott från Baana som målvakten styr ut och då trycker M – Ali dit 1-0 väldigt fint förarbete innan skottet av baana.

Ett par minuter lyckas Emmaboda göra ett mål ett fint skott som studsar på vår back och över målvakten in i mål 1-1.

Emmaboda fortsätter att trumma på och gör sedan 2-1 precis innan andra period var slut.

Vi startar tredje period väldigt starkt men sedan tappar vi mycket boll på defensiv planhalva och Emmaboda trummar på. De lyckas få en hörna som de förvaltar väldigt snyggt och gör 3-1

Vi viker inte ner oss utan fortsätta att trumma på Willman fortsätter att testar Emmabodas målvakt med skott utifrån. Till slut lyckas Willman att hitta målvaktens vänstra hörn och tycker in 2-3 och det var även slutresultatet.

 

Mycket bra första match för grabbarna vi ser detta som en seger för vår egen del då vi gjorde precis det vi har tränat på. Alla skötte sig riktigt bra och pushade varandra. Den som stack ut och gjorde det väldigt svårt för Emmaboda över hela plan var Oskar L

 

Nu kämpar vi på 

/ Super nöjd Hoger 

(2019-05-27 10:28)
 
(2015-04-29 09:03)
Vi har sedan några år tillbaka en insamling av begagnade fotbollsskor i föreningen.
 
(2015-02-18 14:25)
Med bra coachning av tränare Fredde och lagledarna Janne och Ville, så lyckades killarna prestera långt över förväntan. Föräldrarna och övriga supportrar tackar för underhållningen.
 

Filtrera nyheter

År Månad

--------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

  

Nybro Bostas AB

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: pukebergsbk@gmail.co...

Se all info