Hoppa till sidans innehåll

Rutiner på Pukevallen 2019


Rutiner på Pukevallen 2019

Tänk på vid träning och match:

·          Endast ledare tar ut bollar och kollar hur många som tas ut. Ledaren har ansvaret att dessa bollar plockas in efter träningen (kolla antal och märkning).

·          Vara på anvisad plan men ändå ta hänsyn till andra grupper.

·          Flytta målen från matchplats och alltid se till att de sätts på hjul efter träningen. Små mål som inte har hjul måste flyttas från planen. Viktigt för att underlätta klippning och vattning av planerna!

·          Se till att omklädningsrum som använts är i ordning, fönster och dörrar låsta, lampor släckta (är det någon kvar på plan kanske de använder den andra byggnaden och inte har koll där ni är).

Tänk på för övrigt:

·          Alltid lämna omklädningsrum och dusch grovstädade både borta och hemma. Starta fläkten när ni kommer dit och ställ tiden så den går 1 timme efteråt.

·          Dörrar till alla förråd ska vara låsta (tillträde endast för ledare och funktionärer).

·          Både spelare, ledare och andra medlemmar visar hänsyn mot andra grupper inom föreningen och uppträder trevligt mot andra föreningars medlemmar, funktionärer och supportrar.

 

Vid match bjud in det andra laget i god till genom att ringa deras ledare, tala om tider och plats och även om ert egets lags förutsättningar.

Bjud även in domaren som ska döma minst 3 dagar före. Ni har själva ansvaret att byta om det inte fungerar. En ledare/förälder ska vara behjälplig som linjedomare.

Andra sidan sköter motståndarna om.

Uppdaterad: 09 APR 2018 13:19 Skribent: Anna-Lena Söderberg
Epost: This is a mailto link

--------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner_Smålandsidrotten_1

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Vädergatan 27
38238 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link

Se all info