Hoppa till sidans innehåll

IFK Berga-Puke

02 JUN 2021 06:41
Stabilt genrep på Bergavik
  • Skapad: 02 JUN 2021 06:41

En lång väntan var över. Senaste matchen spelades i oktober och efter en lång och orolig väntan fick vi äntligen ta på oss matchtröjorna igen. Seriestarten är bara fyra dagar bort och det var därför hög tid att få ett test på hur Pukebergs BK 2021 står sig. Vi fick precis de svar vi ville och behövde mot ett motstånd som på pappret ska vara oss övermäktiga. IFK Berga kommer från en säsong i division 1 och har siktet inställt på ett omedelbart återtåg uppåt. Man har fyllt på i shoppingvagnen med en knippe starka startspelare och har ett lag som spelar på en nivå som vi normalt inte ställs emot.

Vi stod upp anmärkningsvärt bra med en ramstarkt defensiv och med en inställning som visar att vi ska vara att räkna med i år också. IFK Berga tryckte på i perioder utan att skapa allt för många klara chanser. Offensivt hade vi inte riktigt kraften och förmågan att hota Berga, men vi såg fina tendenser och hade perioder där vi var lika bra som våra motståndare. Båda lagen byte friskt under matchens andra halva utan att något av lagen kunde spräcka nollan på ett kylslaget Bergavik.

Resultat 0-0 efter 90 minuter, där vi tar med oss många positiva besked och en bra känsla till det kommande seriespelet. Premiären på lördag mot Högsby IK kommer att bli en lika tuff uppgift och är den första av sex matcher innan vi går på sommarvila.

Vi sammanfattar tisdagskvällen genom att konstatera att det underbart att vara igång och tar med oss ett kvitto på att trupp och spel håller den nivå vi hoppats.

Skribent: Janne

--------------------------------------------

 

Nybro Bostas AB

lintex.png

Swedbank.jpg

Nybro-Byggplåt.jpg

nybro-kommun.jpg

Screenshot 2021-06-10 at 09-18-59 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_Pos - 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_2R_Pos pdf.png

logga tryckpartners.jpg

Ny-logo-2020-2.jpg

städ-och-fönster.jpg

KylammoniakteknikAB banner.jpg

gräv o planering.jpg

Sandbackens_Ror_PMS.jpg

Kahrs-brand-logo-eps-rgb.jpg

LF_Logo_Kalmar_Vanster_RGB-page-001.jpg

Liljas.jpg

Olofssons.jpg

Davids-[Konvert].jpg

SnickarJockes.jpg

alem.jpg

Axipto.jpg

Nybro-trafikskola-logo-18.jpg

servicespec.bmp

Stora hotellet banner.png  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link...

Se all info