Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat PBK-Saxemara

12 SEP 2021 14:39
Oavgjort på Pukevallen
  • Skapad: 12 SEP 2021 14:39

Idag är det vår Nr 7 Rasmus Johnsson som reflekterar över gårdagens kryss mot Saxemara IF.

Det var dags för oss att kliva ut på Pukevallen igen efter två matcher på bortaplan. Senaste matchen kammade vi noll så idag räknade vi med ett revanschsuget Puke. Det började trevande, vi lyckas inte få igång vårt spel och det är en hel del misstag. Redan i åttonde minuten blir vi straffade, vi tappar boll, bollen studsar på några spelare och helt plötsligt är det friläge och mål. Det finns tendenser och möjligheter till en reducering, men istället är det ett hungrigt Saxemara som kontrar in tvåan…. Tiden rinner iväg och domaren blåser för halvtid med 0-2 på resultattavlan.

I andra halvlek är det samma killar på planen till en början, men med helt annan inställning. Bollen rullar stora stunder mellan vita fötter och hörnorna regnar in och trycket är stort mot Saxemara. I 67:e minuten på just en hörna, hittar undertecknad en fristående Sjögren vid bortre stolpen. Bollen nickas ner till Felix som rakar in den. Vi fortsätter att sätta tryck på Saxemara och jagar en kvittering. I 78:e minuten anfaller vi på vår vänsterkant, hittar en spelvändning till Wille på högerkanten och han avslutar kliniskt med vänsterfoten. Vi lyckas skapa några fler lägen i slutet, det bästa kommer från Emils djupledsboll till Amer, men målvakten gör en fin räddning. Sista tio minuterna innehåller mängder med avbrott och det delas ut både gula och röda kort till båda lagen. När domaren stoppar pipan i munnen för sista gången denna lördag slutar det 2-2 på Pukevallen.

Ett besviket gäng går in i omklädningsrummet efter matchen. Det är bara att blicka framåt för säsongen är fortfarande lång. Nästa helg är det bortamatch mot Hvetlanda GIF och då krävs det betydligt bättre takter om vi ska komma därifrån med tre poäng.

Skribent: Rasse

--------------------------------------------

 

Nybro Bostas AB

lintex.png

Swedbank.jpg

Nybro-Byggplåt.jpg

nybro-kommun.jpg

Screenshot 2021-06-10 at 09-18-59 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_Pos - 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_2R_Pos pdf.png

logga tryckpartners.jpg

Ny-logo-2020-2.jpg

städ-och-fönster.jpg

KylammoniakteknikAB banner.jpg

gräv o planering.jpg

Sandbackens_Ror_PMS.jpg

Kahrs-brand-logo-eps-rgb.jpg

LF_Logo_Kalmar_Vanster_RGB-page-001.jpg

Liljas.jpg

Olofssons.jpg

Davids-[Konvert].jpg

SnickarJockes.jpg

alem.jpg

Axipto.jpg

Nybro-trafikskola-logo-18.jpg

servicespec.bmp

Stora hotellet banner.png  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link...

Se all info