Hoppa till sidans innehåll

Nyheter seniorerna

27 SEP 2021 20:27
Tränarbyte i Puke
  • Skapad: 27 SEP 2021 20:27

Självklart var tanken att de ledare och de spelare som fanns i föreningen skulle kunna slutföra säsongen och förhoppningarna inför hösten var stora. Det är dock mycket psykologi och små marginaler i fotboll. De senaste veckorna har saker och ting studsat helt galet för oss. Resultaten har uteblivit, men framförallt är det prestationerna på plan som vi inte är nöjda med. Trenden var helt fel och efter Högsbymatchen så nådde vi en punkt där vi bedömde att en ny röst behövdes för att väcka laget. Beslutet att Martin Edman skulle lämna som huvudtränare var både svårt och jobbigt. Martin har jobbat hårt och engagerat, men tyvärr har effekten uteblivit. Energinivån i gruppen gick åt fel håll och styrelsen tog därför det obekväma beslutet. Tyvärr är det tränaren som får ta konsekvensen av att kollektivet inte levererade. Vi tackar Martin för hans insats i föreningen och önskar honom all lycka i framtida uppdrag.

Under slutskedet av säsongen kommer Daniel Holm att kliva in för att leda laget. Danne är idag ungdomsledare i klubben och en välbekant profil på Pukevallen. F d mittfältsmotorn Martin Östensson kommer också att ta plats som assisterade tränare i ledarstaben under säsongsavslutningen. Två karaktärer som varit med förr och som både har hjärta för föreningen och känner truppen. Vi både tror och hoppas det ska bli riktigt bra. En match i taget är det som gäller och sedan får vi se hur långt det räcker. Det viktiga är att vi hittar tillbaka till glädjen och med en bra avslutning kan vi bygga vidare inför kommande säsong. Redan under måndagskvällen tränades det under ny regi för att bygga upp laget inför lördagens match mot Hällaryds IF.

Skribent: Janne

--------------------------------------------

 

Nybro Bostas AB

lintex.png

Swedbank.jpg

Nybro-Byggplåt.jpg

nybro-kommun.jpg

Screenshot 2021-06-10 at 09-18-59 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_Pos - 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_2R_Pos pdf.png

logga tryckpartners.jpg

Ny-logo-2020-2.jpg

städ-och-fönster.jpg

KylammoniakteknikAB banner.jpg

gräv o planering.jpg

Sandbackens_Ror_PMS.jpg

Kahrs-brand-logo-eps-rgb.jpg

LF_Logo_Kalmar_Vanster_RGB-page-001.jpg

Liljas.jpg

Olofssons.jpg

Davids-[Konvert].jpg

SnickarJockes.jpg

alem.jpg

Axipto.jpg

Nybro-trafikskola-logo-18.jpg

servicespec.bmp

Stora hotellet banner.png  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link...

Se all info