Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat PBK-FK Älmeboda/Linneryd

07 MAR 2020 19:08
Oavgjort i premiären
  • Uppdaterad: 07 MAR 2020 19:08

Äntligen premiär! Årsdebut på Grönmovallens förvånansvärt fina gräsmatta! Skulle ha varit i februari, blev i mars och till ett äkta aprilväder! Årets första test för en Puketrupp som haft ett par tuffa veckor där influensan har härjat och ett antal skador har påverkat vår uppladdning.

Spetsigt motstånd i form av etablerade division 2 laget FK Älmeboda/Linneryd stod på programmet. Premiären kunde knappast ha startat bättre och redan i minut 3 så steg Egil till väders på matchens första hörna och knoppade elegant in en tidig Pukeledning. Inledningen var bra, men gästerna arbetade sig snabbt in i matchen. Med drygt halvtimmen spelad kom också en rättmätig kvittering och Robban Håkansson tvingades kapitulera då Älmeboda skapade ett friläge för sin nr 9. Vi fick jobba hårt och gjorde det bra på det nya och lite ojämna underlaget. När domaren blåste för vila var ställningen fortfarande 1-1.

I den andra halvleken fortsatte matchen med en viss Älmebodadominans, men vi var resoluta i vårt straffområde. Puke var dock långt i från ofarliga och vi hade ett antal fina kombinationer där vi så när kunde straffa våra svarta gäster från Kronoberg. Spelet böljade i ett bra tempo då båda lagen hade svårt att vårda bollen på det ovana underlaget. Några fler mål föll dock inte på Grönmo denna eftermiddag och vi kunde nöjda få med oss ett oavgjort resultat. Vi fick många fina besked av vår trupp och vi kan belåtet konstatera att matchen signalerar att vi ligger bra till i vårt försäsongsupplägg. Inga nya skador och till helgen bär det av till Ekerum för att slipa vidare på formen och svetsa ihop truppen inför kommande utmaningar. 2020 har startat och vi är på gång!

Skribent: Janne

--------------------------------------------

 

Nybro Bostas AB

lintex.png

Swedbank.jpg

Nybro-Byggplåt.jpg

nybro-kommun.jpg

Screenshot 2021-06-10 at 09-18-59 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_Pos - 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_2R_Pos pdf.png

logga tryckpartners.jpg

Ny-logo-2020-2.jpg

städ-och-fönster.jpg

KylammoniakteknikAB banner.jpg

gräv o planering.jpg

Sandbackens_Ror_PMS.jpg

Kahrs-brand-logo-eps-rgb.jpg

LF_Logo_Kalmar_Vanster_RGB-page-001.jpg

Liljas.jpg

Olofssons.jpg

Davids-[Konvert].jpg

SnickarJockes.jpg

alem.jpg

Axipto.jpg

Nybro-trafikskola-logo-18.jpg

servicespec.bmp

Stora hotellet banner.png  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link...

Se all info