Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat Växjö Norra-PBK

07 NOV 2021 20:10
Växjö Norra segrade med matchens enda mål
  • Uppdaterad: 07 NOV 2021 20:10

Förra helgens trepoängare mot Åryd gjorde att vi har tillräckligt med poäng på kontot för att inte halka in i bottenstriden. Kanske var det det som gjorde att vi inte alls visade samma energi och vilja när vi åter besökte Växjö. Uppladdning kunde varit bättre och vi kunde bara mönstra 13 spelare i truppen mot Norra. Vi ställde ett bra lag på benen och med bättre tryck i ben och tanke så var detta en match som kunde vinnas. Möjligheten till poäng ökade också genom att en Växjöspelare redan efter kvarten retade upp domaren på ett sätt som slutade med ett rött kort.
Tyvärr påverkade det inte matchbilden och motiverade Växjö stod upp bra. Halvleken gav lagen några chanser var, men 0-0 var fullt logiskt efter 45 minuter. Planen inför andra var att snabba upp bolltempot och se till att vårt numerära överläge till slut skulle ge utdelning. Matchbilden förblev intakt och vi hade förtvivlat svårt att rulla upp våra motståndare. Vi vann inte kampen på mitten och Växjö Norra såg till att utnyttja att vi inte låg rätt i positionerna. Närmare en stolpträff efter timmen spelade kom vi aldrig. Matchen skulle till slut avgöras på en hörna där Växjös skyttekung Hodzic nådde högst i den bortre ytan och kunde styra in 1-0 med kvarten kvar. Vi hade för eftermiddagen inte förmågan att skapa en forcering och fick se oss besegrade.

Två kamper återstår och det känns viktigt att vi lyfter oss. Vi har en heder att spela för och supportrar som vill se Pukesegrar. Vi tog beslutet i omklädningsrummet att ge oss själva en kul avslutning och en kick inför 2022. På lördag tar vi emot Karlshamn United på Åkrahälls konstgräs och då är det upp till bevis.

Skribent: Janne

--------------------------------------------

 

Nybro Bostas AB

lintex.png

Swedbank.jpg

Nybro-Byggplåt.jpg

nybro-kommun.jpg

Screenshot 2021-06-10 at 09-18-59 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_Pos - 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_2R_Pos pdf.png

logga tryckpartners.jpg

Ny-logo-2020-2.jpg

städ-och-fönster.jpg

KylammoniakteknikAB banner.jpg

gräv o planering.jpg

Sandbackens_Ror_PMS.jpg

Kahrs-brand-logo-eps-rgb.jpg

LF_Logo_Kalmar_Vanster_RGB-page-001.jpg

Liljas.jpg

Olofssons.jpg

Davids-[Konvert].jpg

SnickarJockes.jpg

alem.jpg

Axipto.jpg

Nybro-trafikskola-logo-18.jpg

servicespec.bmp

Stora hotellet banner.png  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link...

Se all info