Hoppa till sidans innehåll

Nyheter seniortruppen

17 DEC 2019 19:23
Awil klar för Puke när truppen förnyas.
  • Uppdaterad: 17 DEC 2019 19:23

Truppen inför 2020 har snart tagit form och det känns som vi hittat en bra blandning för att fortsätta vår framfart. Majoritet egna produkter adderat med en fin mix spelare med ett gemensamt fokus - Att fortsätta utvecklas och att vinna fotbollsmatcher med Puke!

Som vi tidigare rapporterat har några spelare tackat för sig och lämnat för föreningar längre ner i seriesystemet, medan några valt att avsluta sina karriärer. Rutinerade Emil Johansson och Robert Håkansson har enligt tidigare stärkt vår uppställning.

Nu har övergångsfönstret för amatörer stängt och det har varit några sena rörelser. Ytterligare två spelare har valt att spela sin fotboll på annat håll. Ludde Ingelsson återvänder till sin moderklubb IFK Påryd, nya i Fyran, medan Felix Fransson beslutat sig för att fortsätta sin karriär på konstgräset, hos konkurrenten Lindsdals IF. Vi tackar båda för många fina insatser i Puketröjan.

Nytt och mycket glädjande är att Flerohopps unge skyttekung Awil Farha valt att signera för Puke. 17-årige Awil noterades för hela 19 fullträffar i den södra femman 2019 och kommer att bli mycket intressant att följa med Pukes märke på bröstet.

Awil startade sin karriär i Nybro IF. Även 20-årige målvakten Omar Abu Deeb ansluter från NIF för att stärka vår redan vassa målvaktsbesättning. Nye målvaktstränare Robert Jonsson har nu 3 målvakter att drilla. Vi hälsar Awil och Omar välkomna till vår Bollklubb.

Föreningen känner sig nöjda med truppens sammansättning, men är fortfarande intresserade av att spetsa med någon spelare för att kunna prestera på topp 2020. Vi har valt att krympa truppen något för att öka intensitet på träning för att gynna den individuella utvecklingen.

Presentation av truppen 2020 kommer på hemsidan framöver.

 

Skribent: Janne

--------------------------------------------

 

Nybro Bostas AB

lintex.png

Swedbank.jpg

Nybro-Byggplåt.jpg

nybro-kommun.jpg

Screenshot 2021-06-10 at 09-18-59 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_Pos - 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_2R_Pos pdf.png

logga tryckpartners.jpg

Ny-logo-2020-2.jpg

städ-och-fönster.jpg

KylammoniakteknikAB banner.jpg

gräv o planering.jpg

Sandbackens_Ror_PMS.jpg

Kahrs-brand-logo-eps-rgb.jpg

LF_Logo_Kalmar_Vanster_RGB-page-001.jpg

Liljas.jpg

Olofssons.jpg

Davids-[Konvert].jpg

SnickarJockes.jpg

alem.jpg

Axipto.jpg

Nybro-trafikskola-logo-18.jpg

servicespec.bmp

Stora hotellet banner.png  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link...

Se all info