Hoppa till sidans innehåll

Puke mästare!

20 NOV 2021 22:13
Puke kommunmästare i Futsal
  • Skapad: 20 NOV 2021 22:13

St Sigfrids IF ställde i vanlig ordning till ett fint arrangemang där kommunens lag, och några ytterligare, tävlade om äran om att vara bäst i Nybro. Vi skulle egentligen inte varit med då vår säsong fortfarande pågår. Hoger tog ett fint initiativ och såg till att vi ställde upp med ett stolt Vitt lag. Ett gäng unga tappra Pukebergarskrigare, Hoger plus fem seniorer såg till att vi hade ett lag på startlinjen. Det var nog inte många som gav oss någon större chans, men det blev precis tvärtom. När vi väl vaknat tog vi oss stabilt igenom gruppen på fem lag som god tvåa och i semi väntade favoriterna och värdförening St Sigfrids IF. Semifinalen blev en rysare. De unga gardet med Bobby, Hamzeh, Sacke, Yasan och Oskar ggr 2 gjorde det mesta rätt. Smeten, Lunkan, Lillen, Awil och Noel i mål kompletterade. Och så Hoger förstås!

Yasan gav oss snyggt en tidig ledning i semin och Oskar K dubblade övertaget med en fin pärla.
St Sigfrid är starka inne och de kämpade sig tillbaka. Lillen sköt in trean, men värdföreningen såg till att kvittera till 3-3 och semin gick till förlängning. Där visade Smeten sin klass och drog in 4-3 med sin prisbelönta vänster och finalen var ett faktum.

Ärkerivalen Nybro IF stod för motståndet i finalen och matchen var jämn och välspelad. 20 minuter skulle liras och efter tolv mållösa minuter så kom matchens enda och avgörande mål. Smeten serverade King Awil som levererade och fick Pukeklacken att jubla. Vi försvarade oss heroiskt sista 8 minuterna och underbare Noel i tröja Nr 1 såg till att nollan hölls intakt ända in i mål.

Stort jubel!!! Kapten Bobby höjde bucklan och la välförtjänt beslag på prischecken. En fin dag för Pukebergs BK. Hoger och hans grabbar visade stort Pukehjärta och de seniorer som kompletterade var fantastiska att skåda. Tack Laget och en extra kram till Hoger som såg till att det hände!!!

Skribent: Janne

--------------------------------------------

 

Nybro Bostas AB

lintex.png

Swedbank.jpg

Nybro-Byggplåt.jpg

nybro-kommun.jpg

Screenshot 2021-06-10 at 09-18-59 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_Pos - 8434_Alems_Sparbank_Vector_Logotype_2R_Pos pdf.png

logga tryckpartners.jpg

Ny-logo-2020-2.jpg

städ-och-fönster.jpg

KylammoniakteknikAB banner.jpg

gräv o planering.jpg

Sandbackens_Ror_PMS.jpg

Kahrs-brand-logo-eps-rgb.jpg

LF_Logo_Kalmar_Vanster_RGB-page-001.jpg

Liljas.jpg

Olofssons.jpg

Davids-[Konvert].jpg

SnickarJockes.jpg

alem.jpg

Axipto.jpg

Nybro-trafikskola-logo-18.jpg

servicespec.bmp

Stora hotellet banner.png  

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Pukebergs BK - Fotboll
Musikvägen 12
38234 Nybro

Kontakt:
Tel: 048113041
Fax: 048113041
E-post: This is a mailto link...

Se all info