Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Styringebloggen"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Styringebloggen


Oj, nu hände det något på Styringes hemsida. "Styringebloggen" kom upp som rubrik på förstasidan. Vad kan det vara? 

Alla som tillhör internet- och smartphonegenerationen suckar och undrar varför inte alla vet. Det är ju naturligtvis ett ställe att lägga in texter och bilder på. Jaha, men vem ska göra detta? 

RK Styringes medlemmar har ordet! 

Det kan vara allt mellan himmel och jord. Din text är värdefull och kommer att behandlas med respekt av oss som publicerar den. I utbyte vill vi att den är i Styringeandan.  

Sitter du och funderar på att just du skulle vilja göra ett inlägg på Styringebloggen, men har lite idétorka, prata med dina kompisar och gör något tillsammans. Några förslag är: 

Jag går på ridskola, När jag var funktionär, En dag i stallet, En tävlingsdag, Min häst, När jag trillade av, Min häst är halt, Alla stallvänner, Dressyr eller hoppning?, Att ha häst är inte bara ridning, Såhär får vi klubben att fungera, Att vara stallförälder(hästförälder)........ 

Hoppas att du har blivit sugen att skriva något. Det behöver inte vara mycket för att vara värt att läsas. Vill du ha något publicerat så skickar du din text till klubbens mail (rkstyringestall@gmail.com). Det är viktigt att du skriver Styringebloggen i ämnesfältet så att det hamnar hos rätt mottagare. Texten kommer att läsas av ansvariga innan godkännande för publicering. 

Kom igen, börja skriv!

(2017-04-25 08:04)
Ännu en fälttävlan som RK Styringe lyckats genomföra.
 
(2017-01-01 11:01)
Från ordföranden...
 
(2016-05-23 08:18)
Malin passade på att skriva några ord....
 
(2016-04-26 15:42)
Oj, nu hände det något på Styringes hemsida. "Styringebloggen" kom upp som rubrik på förstasidan. Vad kan det vara? Alla som tillhör internet- och smartphonegenerationen suckar och undrar varför inte alla vet. Det är ju naturligtvis ett ställe at...
 

Filtrera nyheter

År Månad

 

Postadress:
RK Styringe Stall - Ridsport
Styrestad Styringe 103
30578 Kvibille

Kontakt:
Tel: 03538026
E-post: rkstyringestall@gmail.com

Se all info