Hoppa till sidans innehåll

Från ordförande Malin

23 MAJ 2016 08:18
Malin passade på att skriva några ord....
  • Skapad: 23 MAJ 2016 08:18

Nu när bloggen har kommit igång tänkte jag ta tillfället i akt och presentera mig, Styringes nya ordförande är jag, Malin Andersson Bengtsson. 

 

Jag har hållit på med djur i hela mitt liv. Mest hundar då jag och min mamma föder upp Stora Pudlar. Jag hade även i min ungdom en hästsväng, men det var när min dotter började rida som det tog fart ordentligt. 

Nu är vi fodervärdar åt Pale Clamber som står och går i ridskolan här på Styringe. 

 

Jag antog utmaningen som ordförande för att vi är en gedigen förening med ett gott rykte och inte minst en välorganiserad tävlingsklubb. Om jag tittar tillbaka på domarutlåtanden de senaste åren så är allt bara positivt. Detta är något som vi ska vara extra stolta över och fortsätta arbeta med. För att vi ska kunna hålla den standarden vi har här på vår anläggning och på våra tävlingar behövs vi alla, liten som stor,, gammal som ung! 

Vi har en stor fälttävlan   6-7 augusti, där alla kan hjälpa till. Detta är något som jag som ordförande brinner för. Det är viktigt att det inte ska vara vi och dem, utan det är alltid VI! Detta gäller inte bara vid tävlingar, utan även när vi har arbetsdagar och andra aktiviteter som jag ser att vi kan hjälpa varandra. Vad vill du som medlem i Styringe se på agendan? Har du förslag på aktiviteter eller clinics, förändringar eller förbättringar? Kom och prata med mig eller någon annan i Styrelsen, eller maila mig: This is a mailto link 

Jag finns i stallet varje torsdag under terminerna. 

 

Jag hoppas att ni känner och vill bli mer engagerade i vår fina förening. 

Tillsammans är vi starka! 

 

Tack för ordet!  

 

/ Malin 

  

 

   

Skribent: Elin Säfström

 

Postadress:
RK Styringe Stall - Ridsport
Styrestad Styringe 103
30578 Kvibille

Kontakt:
Tel: 03538026
E-post: This is a mailto link

Se all info