Hoppa till sidans innehåll

RS Balans - Ridsport

Ridsällskapet Balans officiella sida delas med Stall Balans och ligger på www.stallbalans.se

Vi undersöker fortfarande vad Idrott Online kan användas till och en möjlig framtida struktur ser du här.

 

Välkommen till Ridsällskapet Balans - föreningen för alla hästintresserade

 

Varför har du fått ett mail med information om denna sida och inloggning? Jo, därför att du är medlems i Ridsällskapet Balans. Anledningen till ditt medlemskap kan vara att du aktivit gått med i föreningen eller att du rider/har ridit på Stall Balans ridskola som vi samarbetar med.

Vi verkar för att alla medlemmar ska få möjlighet att väcka och utveckla sitt intresse för hästar, prova på ridning med möjlighet att träna och tävla på den nivå man vill och kan. Vi samarbetar med Stall Balans AB som erbjuder ponnyritter, ridskola och uthyrning av häst/ponny för uteritter, träning och tävling.

Ridsällskapet Balans är medlem i Svenska Ridsportförbundet och Riksidrottsförbundet. Detta innebär att vi omfattas både av regler, förmåner och försäkring, som dessa förbund beslutat om. Du kan läsa om detta under rubriken Förening.

Nyheter Ridsällskapet Balans

2016-08-17
Välkommen till Wallöfs Gård för en trevlig dag med lokaltävling i dressyr för både häst och ponny som arrangeras av Ridsällskapet Balans!
 
2010-09-14
En professionell klippmaskin finns tillgänglig för uthyrning. Man måste vara medlem i föreningen för att kunna hyra klippmaskinen. Läs mer under menyn "Förening" och medlemsförmåner.
 
2015-08-27
Baby Balans är född, en fin liten kille 👍 Han föddes den 22 maj 2015, vi återkommer med namn när han har fått ett. Grattis Anna-Karin och lycka till Maja som blivit mamma för första gången önskar medlemmarna i RSB!

Postadress:
RS Balans - Ridsport
H Yliniemi, Vallvägen 6
95432 Gammelstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info