Hoppa till sidans innehåll

Hanna Svensson


Hanna Essy

 

Hej!
Hanna Svensson heter jag och är född 1995. Jag tränar och tävlar mest dressyr, men jag tränar även regelbundet i hoppning och även terräng, då jag tycker att det är viktigt med varitation både för mig och mina hästar. Jag läser just nu mitt andra år på Lillerudsgymnasiet där jag går Naturvetenskap med hästinriktning.

Jag har i skrivande stund en d-ponny vid namn Esmeralda, en storhäst som heter Davona, och en unghäst född 2011 som jag och min mamma fött upp. Han går under tilltalsnamnet Jake.

Esmeralda är ett sto född 2002, welsh/halvblod e. Carolinas Foxglove-Gassendi. En ponny med mycket och fin gång och fantastisk personlighet, som jag har kul med varje dag!

Davona är ett halvblodssto född 2004 och är e. Danone-Nactus. Hon har haft två föl hos sin uppfödare. Davona är en otroligt go och allmänt trevlig individ, som alltid vill vara till lags och försöka göra rätt. Även med Davona tävlar och tränar jag mest dressyr men vi har även kommit igång med hoppningen och gör stora framsteg, där hennes allmänt positiva attityd gör en hel del!

Jake, vars fullständiga namn är Total Eclipse, är som sagt en egen uppfödning som föddes hemma hos oss i juli 2011. En busig, och uppmärksam, lättlärd liten krabat. Han är e. Twiligt- Bernstein, och jag ser fram emot att få vara med på varje steg av hans utvecklig.

Det var lite snabbfakta om mig och mina små fyrbeningar Ha det gött!
/Hanna

 Essy terr 20110419-1  Hanna Dav 

 

 

 

 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:27

Ryttarsällskapets sponsorer 2013:

Postadress:
RS Grums - Ridsport
Jacobs, Ask 84
66491 Grums

Kontakt:
Tel: 055572104
E-post: This is a mailto link

Se all info