Hoppa till sidans innehåll

Madelene Sundh


 

Snabbfakta:

hugobus 026

Född år: 1990

Bor i: Grums

Sysselsättning: Jobbar på Stora Enso Skoghall. 

Bästa egenskap: Bra självförtoende. 

Förebild: Min mormor.

Favoritmat: Smörgåsar i alla dess former!

Gillar förutom hästar: Titta på serier.

Hej!

Det är alltså jag som är Madelene och jag äger hästen Floriano Sol, kallas Hugo. Tillsammans tävlar vi i dressyr. Hugo står uppstallad på Segerstad Dressyrstall och vi tränar för Anki Carlsson varje vecka samt för Bo Tibblin ibland. Jag köpte Hugo den 29:e juni 2012 och våren 2013 är vår första tävlingssäsong.

Hugo är en valack född 2007 och är E: Florencio I och UE: Sandro Hit. Hans styrkor är hans gångarter, bra humör och samarbetsvilja. Hans svaghet är  koncentrationssvårigheter. Hugo är en otroligt snäll och gosig häst som verkligen älskar människor, andra hästar och alla andra djur. Han älskar att pussas och gosa. 

Våra mål tillsammans är att klättra i dressyrklasserna och bli så bra som möjligt tillsammans. Det krävs väldigt mycket jobb och slit men det är det värt för det är så himla roligt när man gör framsteg!

Förutom hänga i stallet så försöker jag träna lite på gym och motionera lite allmänt. Jag umgås även en hel del med mina vänner samt bloggar på http://hugosdagbok.se

Jag har ridit sen alltid typ. Satt i sadeln framför min mamma knappt innan jag kunde gå. Jag började på Grums Ridskola och red där tills jag var 16. Mellan jag var 13-16 hade jag ponnyn Secret Silver på halvfoder, andra halvan gick han på ridskolan som han också ägdes av. Tillsammans tävlade vi i dressyr, hoppning men framförallt fälttävlan och startade både SM och lag-SM i fälttävlan 2006. Sedan fortsatte jag på stor häst och även då tävlade jag fälttävlan i nått år innan jag gick över till dressyr. Hindren började bli på tok för stora!

Jag tycker även det är roligt med föreningslivet och gemenskapheten som det blir i en förening som till exempel RS Grums. Jag sitter med i styrelsen för RS Grums så om ni undrar något om klubben eller vill komma med förslag får ni gärna höra av er till mig. Tills dess önskar jag er all lycka i stallet, i ridhusen och ridbanorna eller fälten och framförallt på tävlingsbanorna där jag hoppas vi syns snart! 

/ Madde

IMG_1309

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:29 Skribent: Ulrika Jacobs

Ryttarsällskapets sponsorer 2013:

Postadress:
RS Grums - Ridsport
Jacobs, Ask 84
66491 Grums

Kontakt:
Tel: 055572104
E-post: This is a mailto link

Se all info