Hoppa till sidans innehåll

Sara Kvarfordh


bild

Jag heter Sara Kvarfordh, är född 1975 och jobbar som kommunikatör på Stora Enso Skoghalls Bruk.

 

Min häst heter Promise, f 2006, e. Sandakan-Pontus. Promise bor på mina blivande svärföräldrars gård i Botorp, som ligger mellan Färjestad och Skived. Jag och min sambo kommer förhoppningsvis snart också att bo på samma gård som Promise. Vi håller på att bygga hus där. Nu bor vi på Norrstrand i en etta.

Jag tränar för Anki Carlsson = världens bästa tränare. Dessutom passar jag på att träna för Bo Tibblin när han kommer till Segerstad. Mina förebilder är framförallt mina båda tränare och Kyra Kyrklund.

Jag har ägt Promise sedan november 2011. Årets målsättning är att rida LA på över 65 %  i snitt, kvala till finalen i Thule Cup och även rida minst två Msv C på över 62 % (så vi är kvalade till Msv B 2014).

 

Promise är en otroligt snäll och ambitiös häst, som jag trivs väldigt bra med. Jag hoppas få möjlighet att utbilda och tävla henne i många år framöver. En liten dröm finns även att låta henne få något föl i framtiden.

 

Jag är född i Uppsala och större delen av min uppväxt tillbringades på ridskolan Lurbo Ridklubb. Som vuxen har jag också tillbringat några år på ridskola här i Värmland på Karlstads Ridklubb.

 

Mina främsta meriter är att jag vunnit kvalitetstävlan för connemaror och deltagit i två Lag-SM på ponny samt vunnit Värmlandsmästerskapet i dressyr för lektionsryttare på häst.

Jag är styrelseledamot i RS Grums sedan 2013.

 

bild (2)

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:31 Skribent: Ulrika Jacobs

Ryttarsällskapets sponsorer 2013:

Postadress:
RS Grums - Ridsport
Jacobs, Ask 84
66491 Grums

Kontakt:
Tel: 055572104
E-post: This is a mailto link

Se all info