Hoppa till sidans innehåll

Råå-Helsingborg Segelsällskap - Segling

Välkommen till RHSS hemsida. Här hittar du information om klubben och våra aktiviteter.

RHSS nyheter

Nyheter från Kansliet. Maila eller prata in på telefonsvararen så återkommer vi så fort som möjligt. Glöm inte kolla din mail. Får du ingen information från klubben, kolla i din skräppost!!
 
Nu i vår är mastskjulet öppet alla lördagar och söndagar, kl 10.00 till 14.00, från lördag den 26/9 fram till söndagen den 15/11 2020. Mastägaren ansvarar själv för att masten kan bäras in. Förvaringsavgiften betalas antingen med Swish eller kontant.
 
Utefixardag har vi den 18/10 med start kl 10.00. När vi har varit flitiga serveras förtäring för alla som hjälpt till. Välkomna att hjälpa till med klubbhuset. //Styrelsen
 
S/Y Ariel IV och S/Y Liv anlände på söndagen, den 19/7, till Råå Hamn. RHSS hälsar familjerna Boye-Freudenthal och Backe välkomna hem. De sista sjömilen hade familjerna god tur med vädret. Rena Karibien. Över 20 grader varmt.
 
Ven Runt 2020 genomfördes den 8/8 på ett Corona säkert sätt. Vi hanterade seglingen mer på nätet och många deltagare från både Danmark och södra Skåne var aldrig inne i Råå Hamn.

venrunt.com

RHSS och sydsveriges största regatta sedan 10 år.

Länkar

Under fliken länkar hittar du båttidningar, båtklubbar, båttillbehör, båt väder mm. Kort sagt, mycket båtlänkar. 

Kommande evenemang

Postadress:
Råå-Helsingborg Segelsällskap - Segling
Västindiegatan 30
25271 Råå

Kontakt:
Tel: 042261768
E-post: This is a mailto link

Se all info