Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Carlgren Jack Tvedberg och Edin Skeja

Nya spelare ansluter till Rågsveds IF

18 NOV 2015 10:25
Rågsveds IF:s herrlag rustar inför 2016. På måndagen blev det klart med fyra nya spelare; Jack Tvedberg, Edin Skeja samt bröderna Mikko och Filip Michielus - Välkomna!
  • Skapad: 18 NOV 2015 10:25

Trots föreliggande träningsuppehåll förbereder sig Råggan, om än på annat sätt, inför säsongen 2016. Truppen förstärks med nytillskotten Edin, Filip, Jack och Mikko. Jack är en välkänd profil inom Söderortsfotbollen (senast i Bagarmossen Kärrtorp BK) medan Edin, Filip och Mikko har tränat med herrlaget under hösten och gjort det så pass bra att de nu knyts till laget. 

Med bröderna Michielus får Rågsveds IF dels en explosiv och orädd kepper (Mikko), dels en löpstark och hårt arbetande yttermittfältare (Filip). Edin och Jack kommer att bidra med offensiv förmåga och effektivitet framåt. De sistnämnda tog sig ner till Hagsätra IP för en pratstund med redaktionen.

Berätta lite om er själva, vad gjorde ni innan ni kom Rågsveds IF?

-Har varit Söderort trogen om än i lite olika klubbar. Började i Tyresö FF sedan har man betat av några gäng; Spåret, Huddinge, Arameiska-Syrianska, Tumba, GT76 för att nämna några. (Jack)

-Höll förvisso igång lite i Hageby IF innan jag flyttade till Stockholm, men senaste klubben jag lirade i "på riktigt" var Kalmar AIK. (Edin)

Hur kommer det sig att ni nu valt Rågsveds IF?

-Ja, har ju tränat ett tag med laget nu och initialt var det väl egentligen närheten till Hagsätra IP som föranledde att jag började köra med laget, men ganska omgående kände jag att såväl laget som klubben erbjöd mer än en närbelägen idrottsplats... (Edin)

-Jag är ju inte i början av min karriär direkt och jag kände att det var lite av "nu eller aldrig" för min del. Råggan har något riktigt spännande på gång och så länge jag ändå är hel och känner att jag har kapaciteten vill jag helt enkelt haka på det tåget. (Jack)

Vad tror ni att ni kan bidra med?

-Med mig får ni en vänsterytter med vass vänsterdoja. Förhoppningsvis sätter jag dit en och annan strut också. (Edin)

-Förutom ett snyggt yttre kommer publiken på Hagsätra IP få se en anfallare med beprövat målsinne. Är också en pådrivare som kan köpa att en passning inte alltid går rätt eller att ett enskilt beslut kanske inte är så genomtänkt alla gånger... men när folk inte tar jobbet, då brinner det till ! (Jack)

Redaktionen tackar Jack och Edin för samtalet och välkomnar än en gång de båda och brorsorna Michielus till klubben!

Skribent: Johan Carlgren

Postadress:
Rågsveds IF
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Besöksadress:
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info