Hoppa till sidans innehåll
Foto: Johan Carlgren Karim Barka Hemgård, Piotr Pawel Popoviecz och Hoshang Rasoul - tre av de spelare som fortsätter i Råggan 2016.

Nytt år, nya utmaningar!

03 JAN 2016 14:44
Nu har vi klivit över till ett nytt år och med det en försäsong där herrlaget i Rågsveds IF förbereder sig till vårens seriespel med såväl träningar som träningsmatcher.
  • Skapad: 03 JAN 2016 14:44

Den trupp som tar sig an Råggans försäsong har kryddats med några nya spelare samtidigt som att flertalet av de spelare som ingick i förra årets trupp blir kvar. Jack Tvedberg, Edin Skeja och bröderna Michielus är nytillskott som det redan skrivits om här på hemsidan. Vi kan nu även presentera Max Gilbertsson, Jocke Kupari och Sadat Sekatawa som nyförvärv - välkoma alla tre! Max och Jocke kommer från Hägerstens SK respektive Newroz FC, klubbar som Rågsveds IF tampades med i 2015 års division 4 Södra och kommer så även vara motståndare i seriespelet 2016. Sadat spelade senast i Östersundsklubben Ope IF. Vidare har ett antal spelare från förra årets trupp valt att stanna kvar i Råggan trots att de uppvaktats av andra klubbar. I detta sammanhang kan Karim Barka Hemgård nämnas, främste gulgröne målskytt i förra årets division 4, samt evighetsmaskinen Hoshang "Hoja" Rasoul. Lägg därtill spelare som Simon Virtala, Piotr Pawel "Poppe" Popoviecz, Osman Idris, Patrik "Putte" Lodin, Tommie Ehn, Hedi Hafsia etc. (ingen nämnd - ingen glömd!), och vi har ett herrlag i Rågsveds IF som går in i försäsongen med tillförsikt!

Spelare som lämnat är bl.a. Hedi Rabun och Lucas Lundqvist. Hedi har gått till Newroz och Lucas har flyttat hem till Luleå och kommer fortsättningsvis spela i Bergenäsets AIK. Vi tackar spelarna för deras insatser i Rågsveds IF och önskar dem fortsatt lycka till!  

 

Skribent: Johan Carlgren

Postadress:
Rågsveds IF
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Besöksadress:
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info