Hoppa till sidans innehåll

Respass i gruppspelet för Råggan i Haninge Open

27 DEC 2015 12:27
Trots en i allt väsentligt fullt godkänd insats under annandagen, lyckades inte Rågsveds IF ta sig vidare från gruppen. Två vinster, två kryss och endast en förlust placerade Råggan som trea i Haninge Opens grupp B, bakom IFK Haninge/Brandbergen och arrangerande Vendelsö IK.
  • Skapad: 27 DEC 2015 12:27

Rågsved inledde turneringen med att spela oavgjort mot IFK Aspudden-Tellus. Trots ett spel- och målchansmässigt spelövertag blev det inte mer än en pinne, och detta efter att återvändaren Jocke Kupari kvitterat Aspudden-Tellus ledningsmål.

I den andra matchen körde de gulgröna från Vantör över Sundbybergs IK med 5-1. Karim nätade två gånger medan Kupari, Poppe och Govand bidrog med varsin balja.

Vendelsö IK stod därefter för motståndet och det Råggan som publiken i Torvalla sporthall fått bekanta sig med i de två inledande matcherna stod inte att känna igen mot arrangörsklubben. Förlust med 2-0 där Rågsveds IF agerade viljelöst och tempofattigt.

Mot Tungelsta IF repade Råggan mod och vann relativt konfortabelt med 3-1. Gulgröna målskyttar i denna match: Karim, Kupari och Poppe.

Den sista gruppspelsmatchen, som dessvärre var betydelselös i och med att motståndaren IFK Haninge/Brandbergen och Vendelsö IK redan var klara för kvartsfinal, slutade med kryss. Poppe och Pongsit såg till att Råggan ryckte till sig en 2-0-ledning, men IFK Haninge/Brandbergen kom sedermera tillbaka och matchen slutade 2-2.

Skribent: Johan Carlgren

Postadress:
Rågsveds IF
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Besöksadress:
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info