Hoppa till sidans innehåll

Vinst i genrepet

04 AUG 2015 09:58
Herrlagets träningsläger avslutades på lördagen med en träningsmatch mot IFK Vaxholm. Rågsveds IF vann denna med 3-1 på ett soligt Hagsätra IP.
  • Skapad: 04 AUG 2015 09:58

Trots att många spelare inte kunde vara med var ändå truppen stor - 17 man, däribland 00-lagets Erik och Mohanad samt provspelande Gauthier, Govan, Ivan och Rafa. Att matchen föregåtts av ett antal intensiva träningspass för de gulgröna var synbart då kvaliteten i hemmalagets spel var ojämn inledningsvis. Gästande IFK Vaxholm hade initiativet i den första halvleken, men Rågsved tar en smula oförtjänt ledningen med dryga halvtmmen spelad - dock genom en enastående vacker manöver signerad Hedi Hafsia. Karim slår hörna från höger som nickas ut till nämnde ålderman strax utanför straffområdet. Hafsia möter med en volleyvrist och dunkar in 1-0 i nättaket.

I den andra halvleken lyfter sig Råggan och Pongsit ökar på till 2-0 med ett välriktat vänsterskott några meter utanför straffområdet. Ett fint samarbete mellan Kiddi och Poppe, där den sistnämnde avslutar, ger 3-0 innan IFK Vaxholm reducerar på straff.  

Skribent: Johan Carlgren

Postadress:
Rågsveds IF
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Besöksadress:
Hovstagränd 1
12470 Bandhagen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info