Hoppa till sidans innehåll

Emilias höst, kallad landslagsläger m.m.!

10 JAN 2016 20:48
Emilia Axelsson kallades på DU-18 landslagslägret i Södertälje, var dock tvungen att tacka nej denna gång p.g.a. knäskada. Utdrag ur basketfeber, ÖP samt Marks hemsida m.m. hösten 2015.
  • Skapad: 10 JAN 2016 20:48

I ÖP kunde man i december läsa nedanstående:

 

Jämtland Basket har fått med tre spelare och en coach till Baltic Cup i Tallinn, 3–5 januari. Daniel Johansson, Adam Johansson, Oliver Gehrke samt Zeljko Brlek. Olle Lundqvist var dessutom given i H18, men tackade nej för att rehabträna sina knän.

Baltic Cup spelas för elfte året i rad och har blivit en trivsam och utvecklande tradition för de fyra deltagande länderna Estland, Lettland, Finland och Sverige.

Lagen möts i 18- och 16-årsklasserna och varje nation spelar tre matcher på tre dagar.

För Jämtland Baskets del är 2016 års upplaga rekord. Aldrig tidigare har klubben haft så många spelare och ledare med till Baltic Cup.

– Jättekul, säger klubbdirektör Peter Johansson.

Forwarden Daniel Johansson är uttagen i H18-landslaget medan guarden 

Adam Johansson och forwarden Oliver Gehrke finns med i H16. En av de assisterande coacherna för detta lag är Zeljko Brlek, till vardags assisterande coach bredvid Torbjörn Gehrke i Jämtlands ligalag.

Dessutom skulle även Olle Lundqvist, under normala förutsättningar, har varit given i H18-truppen.

Lundqvist tackade dock nej till lägret i Södertälje samt efterföljande cupspel i Tallinn. Höstens knäskada gjorde att han hellre ville vara hemma i Östersund, rehabträna samt köra med Jämtlands ligalag.

– Ett landslagsläger med fystester och flera basketpass per dag kan ha äventyrat hans knän. Han tog det säkra före det osäkra, berättar hans pappa Mats.

En annan Östersundsspelare som är uttagen till Baltic Cup är Signe Paulsson Glantz - numera i Luleå BG. Hon är en av tolv spelare i Sveriges D 18-landslag.

Hennes fjolårskompis i Jämtland, Emilia Axelsson, var också uttagen i D18, men tvingades tacka nej. En knäskada är orsasken.

Sveriges matcher i Baltic cup är som följer:

Söndag 3 januari: Sverige-Estland.

Måndag 4 januari: Sverige-Lettland.

Tisdag 5 januari: Sverige-Finland.

 

I bloggen Basketfeber har vi under hösten bl.a. kunnat läsa nedanstående. 

 

Jämtar uttagna till Baltic cup 30 dec 2015 Basketfeber

Jämtland Basket har fått med tre spelare och en coach till Baltic Cup i Tallinn, 3–5 januari.
Daniel Johansson, Adam Johansson, Oliver Gehrke samt Zeljko Brlek. Olle Lundqvist var given, men tackade nej för att istället koncentrera sig på att rehabträna sina knän.

Baltic Cup spelas för elfte året i rad och har blivit en trivsam och utvecklande tradition för de fyra deltagande länderna Estland, Lettland, Finland och Sverige.
Lagen möts i 18- och 16-årsklasserna och varje nation spelar tre matcher på tre dagar.

För Jämtland Baskets del är 2016 års upplaga ett rekord. Aldrig tidigare har klubben haft så många spelare och ledare med till Baltic Cup.
– Jättekul, säger klubbdirektör Peter Johansson.

Forwarden Daniel Johansson är uttagen i H18-landslaget medan guarden Adam Johansson och forwarden Oliver Gehrke finns med i H16. En av de assisterande coacherna för detta lag är Zeljko Brlek, till vardags assisterande coach bredvid Torbjörn Gehrke i Jämtlands ligalag.

Dessutom skulle även Olle Lundqvist, under normala förutsättningar, har varit given i H18-truppen.
Lundqvist tackade dock nej till lägret i Södertälje samt efterföljande cupspel i Tallinn. Höstens knäskada gjorde att han hellre ville vara hemma i Östersund, rehabträna samt köra med Jämtlands ligalag.
– Ett landslagsläger med fystester och flera basketpass per dag kan ha äventyrat hans knän. Han tog det säkra före det osäkra, berättar hans pappa Mats.

En annan Östersundsspelare som är uttagen till Baltic Cup är Signe Paulsson Glantz – numera i Luleå BG. Hon är en av tolv spelare i Sveriges D 18-landslag.

Två spelare som tvingats tacka nej till D18-landslaget är ÖB-forwarden Stina Dahlin och Emilia Axelsson, den senare i Marbo. I båda fallen handlar det om skador.

Sveriges matcher i Baltic cup är som följer:
Söndag 3 januari: Sverige-Estland.
Måndag 4 januari: Sverige-Lettland

 

Axelsson i D18-landslaget 30 nov 2015 Basketfeber

Emilia Axelsson har fått ett fint bevis för sin starka höstsäsong med Mark i division 1 södra. Den förra Jämtlandsspelaren är uttagen i Sveriges D18-landslag till träningslägret i Södertälje, 27-30 december.

16 spelare är uttagna, däribland Alviks ligaguard Klara Lundquist. Från lägret ska sedan truppen bantas med åtminstone två, troligen fyra spelare, till Baltic Cup, i början av januari.

Däremot fick inte fjolårets lag- och landslagskompis Signe Paulsson Glantz plats denna gång.

 

Axelsson övertygar  29 nov 2015 Basketfeber

Ragunda- och Jämtlandstjejen Emilia Axelsson fortsätter att gå starkt i Mark i division 1. Vid helgens bortamatch mot Eos (förlust 47-91) blev det 20 poäng och 8 returer för den 16-åriga forwarden.
Fortsätter hon så här kan det kanske bli aktuellt med ligaspel innan säsongen är slut.

 

Axelsson prisad 23 nov 2015 Basketfeber

Förra Jämtlandsspelaren Emilia Axelsson har startat starkt i sin nya klubb Mark. Både i serien i division 1 södra samt i helgens USM för D17.
I division 1 södra snittar Emilia imponerande 16,8 poäng per match, vilket är tredje bästa siffran i serien.

Helgens U 17-SM gick också bra. Mark vann två av tre matcher (förlorade mot Södertälje) och Axelsson utsågs till omgångens MVP. Hennes 17, 16 respektive 22 poäng visar vilken fin helg hon hade.
18 poäng i snitt är dessutom andra bästa notering av alla spelare i omgång 1.
Emilia gör inte bara sina poäng i tresekundersområdet. Hon har även en distansbössa som håller.

 

Stormatch av Axelsson  11 okt 2015 Basketfeber

Förra Jämtlandsspelaren Emilia Axelsson gjorde sitt livs match i dag i BasketEttan södra. Hon satte hela 30 poäng när Mark besegrade Brahe med 83-75 efter förlängning.

Axelsson hade 5/11, 3/7 och 11/13 på tvåor, treor och straffkast. Dessutom var det hon som räddade Mark till förlängning när hon satte en trea på ”buzzern” (70-70). Tala om att vara het!

 

Basketgymnasiet Mark har en sida på facebook, där man kan läsa om elevernas matcher m.m. (Basketgymnaiset Mark). 

 

https://www6.idrottonline.se/BKRIGMark-Basket/Nyheter/NyheterBKRIGMark/BEDSEOSvsBGMark/

 

Tuff match för tjejerna i Lund

2015-11-30 10:51
IK EOS har under de senaste 6 åren spelat i Basketligan Dam. Både klubb och spelare har samlat på sig erfarenhet, fysik och förståelse för vad som krävs för att spela på den högsta nivån i Sverige. Förra året spelade sig EOS ur Basketligan, som bantades från 12 till 10 lag. Klubben ambitioner är att direkt spela sig tillbaka upp och har därför fått behålla stora delar av sitt lag. Dessutom har man knutit till sig Georgia de Leeuw från Norrköping, Matilda Edrén från Södertälje och Guilianne Trevisan från Brasilien.

Seriefavoriterna kunde därför starta med fem fd. ligaspelare och fysiken, tempot och det taktiska spelet blev RIG övermäktigt. RIG hade andra mål i matchen; att konsekvent hålla oss till vårt spel, att fullfölja vår defensiva idé oavsett resultat på tavlan, samt att mentalt vara starka och backa upp varandra i 40 minuter. 

Det var en tuff dag på jobbet för unga oerfarna Mark-tjejer som låg under med 13p redan efter 4 minuter. RIG tvingas slita hårt för varje skottförsök, samtidigt som EOS visar upp hela registret från 3p-linjen till returtagningen och ställer oss på hälarna. Vi hade pratat om några nyckelspelare - de har vi ganska bra koll på, men EOS är ett lag där varje individ kommer in och vill och kan prestera och vi får aldrig stopp på motståndarna. EOS hade musklerna vi strävar efter att ha, tempot vi jobbar på att skaffa oss och 12 hungriga energifulla spelare, talang blandat med erfarenhet där alla vill vara med och bidra. 

Resultatet, 91-47 är inget att prata om, men RIG vann ändå! Vi vann 200 minuters erfarenhet och det är skönt att se hur Emilia Axelsson och Clara Arvidsson blir utmanade av fd. ligaspelare och kan gå vinnande ur 1-1 kampen. Emilia ser till så att hon får gå till linjen 16 gånger, vilket visar att med vilja och fight kan man utmana alla! Ute på golvet hade vi en jobbig dag, när EOS dubblade oss överallt. Våra guards sattes på prov och som lag hade vi svårt att ta hand om bollen. Cornelia rev däremot ner 11 returer (!) och visade att det alltid finns något att bidra med när det är tufft i andra delar av spelet. Anna Golob, gjorde korta effektiva inhopp och kunde bidra med 9p, 3 rbs och 2 steals under sina 12 minuter i första matchen efter en tids sjukdom. 

Under veckan laddar vi om och ser fram emot hemmamatchen mot KFUM Fryshuset som kommer på besök på lördag den 5 december. Då spelar vi i vår träningshall Arenahallen på gymnasiet kl. 14.00.

Välkomna dit! Go Mustangs!

 

Sammanfattning USM omgång 1

2015-11-30 10:07
RIG Mark deltar i år i U17 SM med spelare födda -99 och -00. För RIG Marks del betyder det att man spelar med alla elever som går i åk 1, Vanda som går i åk 2 men är född -99 samt med Felicia Larsson, Jonna Almqvist och Ellen Wernersson som går i åk 9. Första omgången spelades i Gothia Arena lördagen och söndagen den 21-22/11 och RIG Mark mötte Järva Devils, Högsbo Basket och SBBK.

Järva Devils som var först ut hade inte en chans mot RIG! De hade svårt att komma övder halvplan efter piggt och inspirerande spel av våra två konditionsstarka och snabba guards Anna Golob och Cornelia Rathsman. Järva försökte slå ner på tempot genom att spela zonförsvar, men det sköt RIG effektivt sönder. Bra lagspel och frejdigt tempo öppnade för mycket poäng; 84 poäng framåt och bara 23 insläppta poäng. En skön vinst för RIG, som tyvärr fick Anna Ekerstedt skadad redan efter första quartern. Anna spelade inte resterande matcher under helgen, vilket givetvis gjorde RIG betydligt mindre farliga under korgarna. 

I match 2 ställdes RIG mot SBBK. Lagen möts både i Basketettan och senast i semifinalen i U17 SM i våras. Den semifinalen vann tillslut SBBK efter en gedigen och bra insats av RIG. Nu ser lagen något annorlunda ut, med påfyllning av yngre förmågor, samtidigt som några nyckelspelare finns kvar. RIG gjorde ett ryck direkt för att ta ledningen med 10p redan i första quartern. Både offensivt och defensivt spel fungerade väl, men som sig bör tog sig SBBK samman och började lösa RIGs försvarsspel och tog bort lite anfallsspel. I halvlek var stod det 33-33 och det var klart positivt för RIGs del. SBBK tog vara på halvleksvilan och så klart mindre stressade ut i andra halvlek. Bollarna rullade SBBKs väg medan RIGs bollar rullade ut. Trots allt skapade vi de lägena vi ville ha, men gick bort oss ett par gånger defensivt som gjorde att SBBK drog ifrån med ett par bollar och kunde vinna med 48-60. RIGs bästa spelare i matchen var Emilia och Anna Golob. 

Helgens sista match spelades mot Högsbo och trots att hemmaklubben stretade emot och spelade med mycket hjärta och energi var det aldrig något snack om saken. RIG, som kom ut med för lite energi, hade en ledning på 10p i halvlek men la i två växlar till och gjorde processen kort med Högsbo. 10p blev snabbt 20p och 30p och vinsten var aldrig hotad. Resultatet blev 32-73 efter fint skytte av Felicia, Jonna och Ellen. Bra fight kom också från Linn och Vanda som gjorde det svårt för Högsbo att komma in under korgarna. Matchens lirare var Felicia Larsson medan vi med stolthet berättar att omgångens lirare var Emilia Axelsson! 

 

 

https://www6.idrottonline.se/BKRIGMark-Basket/Nyheter/NyheterBKRIGMark/USMDU17/

 

USM DU17

2015-11-22 15:43
USM DU17

DU17 började lördagen i rasande fart med en kross mot Järva: 28-84. Järva hade svårt att komma över halvplan vilket gav RIG lätta poäng från dubblingar och steals. Järva försökte stoppa blödningen med zonförsvar som effektivt sköts sönder. Alla tjejer spelade med högt tempo och hjärta. Vinsten var aldrig hotad och gav en skön start. 

På söndagsmorgonen mötte tjejerna Södertälje. RIG öppnade i rasande fart och tvingade SBBK till en tidig time out vid underläge med 15p redan efter 4 minuter. Sakta men säkert hittade SBBK tillbaka i matchen, främst pga sin storlek som vi hade svårt att matcha upp. 33-33 lika i halvlek var ett bra resultat för oss och motståndarna var klart skärrade. I andra halvlek var det ring i för SBBK samtidigt som det var ring ut för RIG. Vi spelade oss till bra lägen, som vi missade samtidigt som SBBK fick några lätta bollar. Vi var med i matchen vid 42-48 men tappade greppet och förlorade med 11p. Idag förlorade vi för att vi var lite korta i roteringen på position 4-5. Nästa gång vinner vi! 

Go Mustangs!

 

 

https://www6.idrottonline.se/BKRIGMark-Basket/Nyheter/NyheterBKRIGMark/BEDS/

 

Vinst för tjejerna mot SBBK

2015-11-09 10:23
RIG Mark rivstartade och lyckades hålla SBBK på bara 5 poäng i första quartern! Det gjorde att vi fick självförtroende att fortsätta spela offensivt och intensivt, samtidigt som SBBK aldrig gavs chansen att hitta till sitt spel. Det var en poängsnål match, 56-43, men likväl en skön vinst för hemmalaget!

Lagspelet, som tidigare har haltat, såg under söndagens match mycket bättre ut och det gav oss många bra lägen från våra stora spelare. SBBK kom med tre dubbellicenser men hade svårt att matcha upp oss i storlek tvingades att dubbla för att störa Emilia, Hilda och Anna vilket i sin tur öppnade upp golvet för perimeterspelarna. Konsekvent och metodiskt spelade vi till oss högprocentiga lägen och sköt med högre procent än i tidigare matcher. Periodsiffrorna i första halvlek var (14-5)(18-11). Det har stört vårt spel att vi tidigare har slängt bort på tok för många bollar, och därför kändes det skönt att kunna gå till halvleksvila med få turnovers och många steals. Defensivt tvingades våra stora att matcha upp SBBKs mindre spelare och det ställde till det för oss lite mer i andra halvan av matchen. SBBK försökte skruva upp tempot och vi hamnade ibland på hälarna. Även om andra halvan var poängfattig, som vi faktiskt förlorade, hade vi skapat ett tillräckligt stort övertag och spelade tillräckligt stabilt under första delen av matchen för att kunna hålla ifrån. Clara gjorde sin bästa match för hösten och bidrog i allra högsta grad med högprocentigt skytte, 3/6 från 3p-linjen och 8 returer. Emilia, Anna E och Hilda röjde fritt i treskundersområdet och hittade ofta fint samspel. Defensivt fick Anna G, Felicia och Cornelia dra de största lassen och stal värdefulla bollar för att utöka vår ledning och vår självkänsla. 

 

Det här var en viktig match för tjejerna; för att känna att vi hittar rätt i spelet, att vi utvecklas individuellt och som lag och en vinst är alltid en vinst som ger oss vind i seglet, andrum och en go känsla! 

 

Nästa match spelas borta den 15/11 i Jönköping Arenan kl. 12.00 mot Wetterbygden Sparks. Go Mustangs!

 

Poäng: Clara 17, Hilda 12, Emilia 12, Elin 5, Anna E 4, Anna G 4, Cornelia 2, 

 

 

Tjejerna fick en lektion av Högsbo

2015-10-18 20:25
Högsbo hade fullt manskap och kunde ställa spelare som Hanna Johansson (SM-guld med Dophins 2012), Ana-Laura Rivero (damligans smartaste passningsspelare med Kvarnby) och en fantastisk Sofie Lundberg på banan. Bakom dessa stjärnor tog det aldrig slut; systrarna Fredriksson, Elin Ljungberg och Ida Moberg var alla högst delaktiga i Högsbos utklassningsseger mot ett tunt BG Mark.

Förutsättningarna var tuffast möjliga men med allt att vinna och inget att förlora. Tyvärr ger vi oss själva tuffast möjliga chans att vinna delar av kampen när vi slänger bort 39 bollar. Det säger sig självt att vi får alldeles för få chanser att avsluta på och när Högsbo redan ger oss ett mindre helvete att komma till korgen gör vi inte saken bättre genom att vi slarvar bort många bollar. 

Det som såg nattsvart ut efter första quartern, 20-4, förändrades väsentligt i andra quartern och vi såg mer respektlösa ut och började göra det vi kan göra bra. Tempot var högre, egot var lite större och vi vågade börja spela med och mot Högsbo - istället för att bara bli spelade med. 

I andra halvlek blev det dessvärre inte bättre. Vi hade stora problem med att Högsbo växlade försvar; från man-man till zon, till zonpressar av olika slag och tillbaka till man-man. Vi fick aldrig hitta något flow och aldrig hitta rätt i spelet utan fick slita hårt för de 39 pinnar vi fick i korgen. 

Om man ska hitta ljusglimtar, och det gör vi givetvis, så har vi nu fått förståelse för nästa nivå, vi har fått en massa smällar, förstått hur man springer på fast breaks, och vi har vunnit en massa erfarenhet på de bra saker som vi lyckades göra mot Högsbo. Bra saker och rätt lägen blir dubbelt så värdefulla mot ett lag som slaktade oss så som Högsbo. Det tar vi med oss och tänker och tror att nästa gång vi möts så är nivåskillnaden mycket mindre och vi är mycket tuffare! 

För alla de som hade hittat till Gothia Arena bjöd Sofie Lundberg på klassbasket; 11/12 2p och totalt 25p på 20 minuters speltid. En fröjd för alla basketentusiaster! 

Vi slickar såren ikväll och har laddat om i morgon inför hemmamatchen mot Västerås på lördag den 24/10 i Kinnahallen!

Go Mustangs!

 

https://www6.idrottonline.se/BKRIGMark-Basket/Nyheter/NyheterBKRIGMark/SegerfortjejernamotBrahe/

 

Skön seger efter förlängning!

2015-10-11 21:09
Det var en jämn match hela vägen, där vi sällan skådat så många turnovers, steals och fouls?! Eller vad sägs om 67 TOs, 50 steals och 56 fouls? Nej, det var inte alltid skönlir och båda lagen hade svårt att komma rätt i matchen, därför var segern skönare än vanligt och kändes välförtjänt efter 45 minuters slit!

Brahe började bäst och vi hamnade på hälarna och tillät gästerna att sätta tonen för matchen, både offensivt och defensivt. Vi låg ofta fel defensivt och därför fick Brahe spela sitt spel, som de gjorde bra och vi blev foulbelastade. Sakta men säkert började vi hitta mer rätt defensivt, vilket också gav oss bättre möjligheter offensivt. 

Andra quartern var vår; det defensiva spelet stämde bättre och med det vågade vi kliva fram i banan och tog med oss det självförtroendet till den offensiva sidan där vi effektivt kunde utnyttja vårt storleksövertag. Anna Ekerstedt och Emilia Axelsson blev hårt uppvaktade av Brahe som både dubblade och tripplade, vilket öppnade upp spelet för perimeterspelarna. Felicia Larsson gav oss ett piggt inhopp med 5 sköna poäng och visade att storlek och erfarenhet inte alltid behöver betyda något. Felicias energi smittade av sig på fler och vi kunde vinna andra quartern med 7p. 

I halvlek pratade vi om att våga ta vara på möjligheterna, vara skarpare i passningsspelet samt om att krympa ytorna för Brahe. Sagt och gjort, vi började diktera villkoren för matchen och gav oss själva ett bra läge för att kunna vinna. Brahe slet och kunde genom två treor av Amanda Karlsson ta tillbaka ledningen med 67-70 med 8 sek kvar. På vårt inkast letade vi efter Emilia Axelsson som inte gjorde någon av alla de härliga supportrarna på läktaren besviken; step back trean gick via plankan och förlängningen var ett faktum! 

Energin vi vann och som Brahe förlorade gav oss nytt mod och i förlängingen var det inget snack om vilket lag som var det starkaste; både mentalt och fysiskt. Arbetsmoralen defensivt gav oss de fast break-lägen som vi behövde för att vinna förlängningen med 13-5 och jublet visste inga gränser när slutsignalen ljöd. Det här var två stora steg framåt i rätt riktning och som lag ser vi mer samspelta ut idag, både offensivt och defensivt. Individuellt går det inte att bortse från Emilias 30p med 3/7 från 3p och 11/13 från straffkastlinjen. Anna Ekerstedt har välförtjänt bäst effektivitet med högprocentigt skytte, 10 returer och 3 steals. Clara Arvidsson har inga nerver när hon avgör från straffkastlinjen i matchens slutskede (totalt 10p, 6 rbs, 4 steals) och från Anna Golob får vi högt tempo, många plockade bollar från Brahes guards och 14p. Vi har bedrövliga 35 turnovers och den kategorin måste bli mycket bättre om vi vill tävla mot de bättre lagen i serien. 

Nästa helg möter vi Högsbo på bortaplan i Gothia Arena. Högsbo, med ett välspelande lagmaskineri, blandar ung talang med några äldre erfarna spelare, bl.a. Ana-Laura Rivero som gör come back efter många säsonger i Basketligan Dam. I henne har Högsbo en passningsspelare av rang och Mustangerna kommer att få en ordentlig utmaning i Västra Frölunda. 

Kom gärna förbi och heja!

Go Mustangs!

/coach Key

 

Godkänd start av RIGs tjejer

2015-10-06 16:42
Gästande Helsingborg kändes på förväg som ett lag vi borde kunna spela jämnt med och så blev det också! Periodsiffrorna i första halvlek; 16-16 och 7-8 vittnar om en en jämn fight där inget av lagen lyckades rycka.

Det är alltid nervöst när man ska spela en hemmapremiär och ännu mer nervöst när man ska spela sin första match i Basketettan, med relativt många nya lagkompisar och nya spelidéer. Tre spelare debuterade under söndagen och det med bravur! Cornelia G Rathsman, Anna Ekerstedt och Louise Svensson visade att de kommer att bli att räkna med den här säsongen på alla sätt! Cornelia har ett härligt driv i spelet och är en duktig passningsspelare. Anna visade upp både blockar och steals som gav henne öppna lay ups - inte illa för en tjej nära 190 cm! Louise ger oss muskler och kamp, något alla basketlag eftersträvar!

Nervositeten visade sig i näst intill handlingsförlamning; långsamt spel, tveksamma beslut och mycket borttappade bollar. I halvlek var vi någotlunda varma i kläderna och våga spela med högre tempo, mer intensitet defensivt och det gav oss bättre utdelning framåt. Helsingborg stretade emot och var för dagen mer samspelta och vann rätt bollar, medan vi jagade och ibland jagade upp oss själva. 

Det som vi bygger vidare på till nästa match är spelet under korgarna som nu är stabilare genom Emilia Axelsson, som var lagets highscorer med 11p och Anna Ekerstedt, 8p. Det är inget fel på ambitionen att spela tempobasket, men vi behöver utnyttja ytorna bättre för att spela oss till avslut som vi väljer. Under veckan jobbar vi med de defensiva delarna av spelet, som såg fint ut på framplanen genom Anna Golob, Tintin Almqvist och Cornelia G Rathsman, men som svajade något i 5-5-spelet. 

Söndagen den 11 oktober kommer Brahe Basket på besök i Kinnahallen. 2004 tog klubben ett SM-silver på damsidan men har nu huserat i Basketettan ganska många år. Dock finns det en hel del rutin i laget, genom Frida Jern-Bruhn som bär Brahe på sina axlar. 

 

Väl mött i Kinnahallen kl. 16.00!

 

Go Mustangs!

 

/coach Key

 

Skribent: Sylvia Axelsson
Epost: This is a mailto link

Sponsorer 2014

 

Länsförsäkringar Jämtland, 2012-2016

 14Jamtland_LFBF_RGB

 

Coop Konsum, Hammarstrand Coop Nord 2011-2015   

   BANNER_COOP_KONSUM_180x300

 

Stööks Skoaffär, 2012-2014

Stööks skoaffär.färg logga 

Gällö Skog, 2014-2015

 

Statkraft, 2012-2016

 1340185772_main-logo Statkraft

 

       
   
Skicka in 
bilder & nyheter
till vår hemsida!

 

 

 

Vill du  bli redaktör på vår hemsida?

 
   

Maila till This is a mailto link

 
   

PS. Vi lägger in bilder för att hålla en aktuell, trevlig och intressant hemsida. Om det kommer in någon bild som du inte vill ha publicerad, maila This is a mailto link så plockar vi bort den.

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Ragunda BBF - Basket
c/o Sylvia Axelsson, Vikbäcken 247
84070 Hammarstrand

Kontakt:
Tel: 0696-55960, 070-6291304
E-post: This is a mailto link;This is a mailto link

Se all info