Hoppa till sidans innehåll

Information kring Idrottsrabatten

12 FEB 2018 18:00
Vi inom Ramlösa TK har tagit ett styrelsebeslut att f ro m våren 2018 börja sälja Idrottshäftet. Vi har beslutat om 3 st häften per familj för aktiva medlemmar. Ni som är passiva, men ändå vill hjälpa RTK är såklart välkomna.
  • Uppdaterad: 13 JUL 2018 08:03

Vi inom Ramlösa TK har tagit ett styrelsebeslut att f ro m våren 2018 börja sälja Idrottshäftet, vilket är mycket populärt bland idrottsföreningar runt om i Helsingborg.  Vi har beslutat om 3 st häften per familj för aktiva medlemmar. Ni som är passiva, men ändå vill hjälpa RTK är såklart välkomna. Ni kan i så fall kontakta mig via mail (This is a mailto link).

Då undrar ni säkert varför vi gör detta? Omkostnaderna har under de senaste åren stigit beroende på bl a ökade kostnader med skötsel av våra fina utebanor uppe på ladan. För er som inte känner till det är det så att vi i RTK står för allt underhåll av banor, maskiner och även skötsel av grönområdena på och runt banorna.

Våra tränarkostnader har också ökat under åren och där måste vi följa klubbarnas riktlinjer i Skåne för att locka kompetenta tränare till oss på ganska obekväma träningstider.

Dessutom har vi naturligtvis hallhyror som vi inte kan påverka under höst/vår - spel.

Vi har fortfarande Helsingborgs klart lägsta träningsavgifter och vi kämpar hårt för att det skall vara så också i framtiden. Vi har dessutom absolut lägst timkostnad för att spela på våra grusbanor och även för er som ingår i träningsgrupperna.

Vad finns det då för fördelar för dem som köper häftet?

Häftet ger många fördelar, vilket såklart är anledningen till att det säljer så bra som det gör. Några erbjudanden är tex 20 % rabatt vid ett köp på Stadium (ett på Väla och ett i stan), 50 % på Statoils biltvättar, 20% på Coop, Colorama , halva priset på 2 tennistimmar på Olympiahallen, Färghuset mm, ja listan kan göras väldigt lång.

Häftet gäller för butiker i Helsingborg, Väla, Familia, Ängelholm, Höganäs och Båstad. Du/ni blir belönade om ni använder er av detta, det kan vi lova! Idrottshäftet börjar gälla 15/4-15/10 och kommer att delas ut på träningen av tränaren samma vecka som det börjar gälla. Klubben tjänar ca 50 kr per sålt häfte så på detta sätt kan vi hålla nere våra omkkostnader.

Vi kommer att använda oss av Fredriks swish (0707992452), men ni som inte har detta får naturligtvis betala kontant till Fredrik eller annan tränare på plats. Kostnaden för varje häfte är 100kr, så det blir alltså 300 kr för 3 häften, skulle ni vilja ha fler så är vi såklart mer än tacksamma, hör av er vid intresseJ.

Vi hoppas förstås att ni är positiva till denna nyhet som hjälper oss i RTK att kunna fortsätta driva vår förening framåt.

Mvh

Styrelsen/Ramlösa TK

Skribent: Maria Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Stöd Ramlösa Tennisklubb när du spelar nätbingo på Idrottensbingo.se genom att ange kod "R4"

Postadress:
Ramlösa TK - Tennis
Mats Bengtsson, Runristargatan 29
25361 Helsingborg

Kontakt:
Tel: +46707992452
E-post: This is a mailto link

Se all info