Hoppa till sidans innehåll

INFORMATION MED ANLEDNING AV SKÄRPTA RÅD I SKÅNE FÖR ATT MINSKA SMITTSPRIDNING

30 OKT 2020 09:38
På grund av rådande pandemi och de nya lokala råden från Folkhälsomyndigheten och tennisförbundet ser vi oss tvungna att ställa in samtliga träningstillfällen för spelare födda tidigare än 05 fram t o m 17 november.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2020 09:38

På grund av rådande pandemi och de nya lokala råden från Folkhälsomyndigheten och tennisförbundet ser vi oss tvungna att ställa in samtliga träningstillfällen för spelare födda tidigare än 2005 fram till och med 17 november. Spelare 15 år och yngre kommer att fortsätta träna som vanligt.  

Detta är inget vi kan råda över utan vi måste ta vårt ansvar som förening för hälsan hos våra medlemmar. Hoppas ni har förståelse för detta.  

Vi i styrelsen hoppas innerligt att detta ska hjälpa till att vända trenden i smittspridningen och att vi efter den 17 november kan återgå till ordinarie verksamhet. 

Var rädda om er och ta tillfället i akt att träna lite kondition/styrka ute i naturen på egen hand under uppehållet. 

Hälsningar 

Anne Grönlund, ordförande Ramlösa Tennisklubb 

 

Nedan ser ni Folkhälsomyndighetens lokalt gällande råd för Skåne: 

Från och med den 27 oktober uppmanas alla som vistas i Skåne län att: 

  • Undvika att resa med kollektivtrafik eller andra allmänna färdmedel. Resor som inte går att undvika – till exempel till ett arbete där man verkligen måste vara på plats – kan alltid genomföras. 
  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras. 
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare. Smittskyddsläkaren i Skåne betonar att det viktigaste är att undvika idrottsträningar inomhus, matcher, cuper och tävlingar, särskilt sådana som drar deltagare från andra regioner. 
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge. 

 

Vi hoppas på allas förståelse i denna svåra tid och vi återkommer när vi vet mer om vad som gäller efter den 17 november.

 

Skribent: Maria Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Stöd Ramlösa Tennisklubb när du spelar nätbingo på Idrottensbingo.se genom att ange kod "R4"

Postadress:
Ramlösa TK - Tennis
Terho Lind, Lagerhäggsgatan 22
25668 Helsingborg

Kontakt:
Tel: +46707992452
E-post: This is a mailto link

Se all info