Hoppa till sidans innehåll

Bingolotter digitalt

10 MAJ 2020 12:59
Nytt sätt att stödja föreningen
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2020 12:59

Hej alla medlemmar i Rånäs OK

Vi har nu levt en tid med Folkhälsomyndighetens restriktioner för att minska spridningen av Covid 19. Vårt dagliga liv påverkas i stor utsträckning och som orienterare saknar man alla tävlingar på helgerna så här års. I sammanhanget är det roligt att se hur orienteringssporten hittar nya former med t.ex. veckans bana som lockar såväl gamla som nya orienterare ut i skogen runt om i landet. Vår träningsverksamhet rullar på som vanligt med tisdagsträningar tillsammans med OK Roslagen och Skogskul på torsdagar.

Klubbens ekonomi påverkas negativt av utebliven tävlingsverksamhet och den kraftigt minskade lottförsäljningen. Vi har ansökt om kompensationsstöd för idrottsföreningar som är en del av regeringens krispaket till idrottsrörelsen.

Folkspel har erbjudit oss möjligheten till digital försäljning av Bingolotter. Det ger oss möjligheten att kompensera för det inkomstbortfall som vi har från den vanliga lottförsäljningen. Upplägget är enkelt, vi sprider vår unika länk till Folkspels onlineförsäljning av Bingolotter. Klubben får 15 kr/lott och 30 kr/dubbellott som köps via denna länk. Nu behöver vi alla medlemmars hjälp att sprida denna länk i sociala medier och till arbetskamrater släkt och vänner. Gärna någon gång per vecka så att försäljningen tar ordentlig fart. Bingolotto går väldigt bra nu och lottförsäljningen i Sverige är den bästa på 15 år. Arbetsinsatsen är liten och om alla medlemmar hjälper till så kommer vi nå otroligt många potentiella lottköpare.

Rånäs OK:s unika länk:

 

https://www.bingolotto.se/bingolotter/?customerId=8001851

Bra att veta:

  • Länken är statisk, man behöver inte generera ny från vecka till vecka
  • Köpet av lott måste ske via länken för att överskottet ska tillfalla er, därför behöver man vara kontinuerligt aktiv i att sprida just sin länk
  • I dagsläget är digitala bingolotter det säkraste sättet att skaffa sin bingolott, både för er som säljer men också för den som köper.

Mvh

Mattias Örtlund

Ordförande Rånäs OK

Skribent: Lena Nyström-Nilsson
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Rånäs OK - Orientering
c/o Thord Andersson, Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Besöksadress:
Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: 017571274
E-post: thord.maggan@gmail.c...

Se all info