Hoppa till sidans innehåll

Ny information om jubileum

14 MAR 2020 13:57
Rånäs OK skjuter upp det planerade 70-årsfirandet till ett senare tillfälle under året.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2020 13:57

Styrelsen har idag fattat beslut om att skjuta fram kvällens planerade 70-årsfirande till ett senare tillfälle. Bakgrunden till detta beslut är att flera av de personer som ska uppmärksammas inte kan närvara i kväll då de tillhör riskgruppen för COVID-19.

 Vi kommer fortfarande att hålla en mindre fest i kväll för de medlemmar som vill delta. Den planerade middagen genomförs men utan de inslag och ceremonier som är kopplade till 70-årsfirandet.

Under rådande omständigheter gällande COVID-19 så vill vi från styrelsen mana till försiktighet vad gäller deltagande på kvällens fest.

Känner du dig sjuk i influensaliknande symptom som problem med luftrör och andning vill vi att du avstår från att delta. Stanna hemma och krya på dig. Om du tillhör en riskgrupp, t.ex. att du lider av luftrörssjukdomar eller om du är äldre än 70 år, så vill vi att du tänker efter lite extra innan du deltar vid kvällens fest. Vi är övertygade om att alla medlemmar är kapabla att fatta ett klokt beslut utifrån sin egen situation.

Med vänlig hälsning från styrelsen genom ordförande i Rånäs OK Mattias Örtlund

Skribent: Lena Nyström-Nilsson
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Rånäs OK - Orientering
c/o Thord Andersson, Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Besöksadress:
Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: 017571274
E-post: thord.maggan@gmail.c...

Se all info