Hoppa till sidans innehåll

Nystart

27 SEP 2021 10:01
Nu kan vi träffas igen
  • Uppdaterad: 27 SEP 2021 10:01

Hej alla glada orienterare i Rånäs OK!

Nu lägger vi en lång period av restriktioner, inställda träningar och obefintligt tävlande
bakom oss. Under kommittémötet för några veckor sedan så diskuterade både styrelsen och
kommittéerna hur vi kan få en nystart i föreningen. Mycket är på gång och vi ser fram emot ett mer normalt orienteringsår 2022. Detta brev går ut till alla medlemmar för att informeraom hur verksamheten kommer att se ut den närmaste tiden och hur styrelsen och kommittéerna tänker inför 2022.

Tisdagar 18.15
5 oktober kör vi nystart för soppträning på Lindbacken. Vi samlas 18.15 för gemensam löpträning i lämpliga grupper 18.30. Efter dusch och bastu serveras soppa till alla deltagare.

Torsdagar 18.30-20.00
7 oktober återstartar gymnastiken på Ekebyholmsskolan. Allsidig styrke- och konditionsträning som fungerar för alla åldrar.

Arbetsdag på Lindbacken lördag 9 oktober kl. 10.00 –
Vi utför underhållsarbete på Lindbacken under ledning av Stugkommittén. Anmäl dig till Maggan0175-71274. Klubben bjuder på enklare lunch. Ta chansen att hjälpa till med underhållet av vår fantastiska klubbgård samtidigt som det ges gott om tid till umgänge. Om vi är många så går jobben snabbare.

23 oktober firar Bingolotto 30 år. Klubben satsar stort på att sälja jubileumslotter. Här vill vi ha hjälp av alla medlemmar. Om alla kan sälja några lotter kommer det göra väldigt stor nytta för vår ekonomi. Hämta lotter på sopptärningarna eller hos Thord på Långsjövägen 74 i Rimbo.
Även detta år säljer vi Klubbrabatthäften. Hjälp till med försäljningen och glöm inte att köpa egna häften. Det finns stora pengar att tjäna för den som använder häftena flitigt. Hämta dina häften på sopptärningarna eller hemma hos Thord på Långsjövägen 74.

Inför 2022 hoppas vi kunna arrangera Rånässtafetten som planerat i april och Natt-DM under hösten. Planen är också att vi ska återuppta tävlandet och delta med lag i Tiomila och Jukola under våren. Från styrelsens sida hoppas vi att det finns ett stort sug efter orientering och att medlemmarnas deltagande i både tränings- och tävlingsverksamhet kan återgå till det normala.

Stugkommittén gör ett fantastiskt arbete med skötsel och underhåll av Lindbacken. De känner att de har svårt att hinna med arbetet med att röja och underhålla motionsspår och stigar runt vår anläggning. Därför restes frågan om vi inte borde bilda en Spårkommitté som får ansvar för detta arbete. Om du känner att du vill göra en insats för föreningen får du
gärna anmäla intresse till styrelsen på This is a mailto link.

Hjärtligt välkomna tillbaka in i tränings- tävlings- och arbetsgemenskapen.

Mvh
Mattias Örtlund, ordförande

Skribent: Lena Nyström-Nilsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Rånäs OK - Orientering
c/o Thord Andersson, Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Besöksadress:
Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: 017571274
E-post: thord.maggan@gmail.c...

Se all info