Hoppa till sidans innehåll

Inställt: Utmaning för alla

18 OKT 2021 21:06
Tävla mot dig själv, avsluta med middag
  • Uppdaterad: 04 NOV 2021 18:32

Vi bjuder in till ett evenemang med fokus på rörelseglädje och du väljer själv din egen utmaning. 

Utmana dina gränser och upptäck att du klarar mer än du tror! 

Hitta din utmaning!

De som vill startar på fredag den 5 november kl 19.00 vid Lindbacken och ska inom en timme ta sig runt den markerade banan som är 6706 meter på under en timme. Nästa timme startar ett nytt varv och du ska återigen vara beredd att starta nästa timme. Hur många varv orkar du? Den som klarar 24 varv om 6706 meter har då rört sig 100 engelska mil eller 16,1 mil. Den som eventuellt klarar det kommer nästan till Högbo bruk. 

Det går även att starta utmaningen när man vill under dygnet för vi vill att alla försöker vara med. Banan på 6706 meter är lagd i 2 varv på drygt 3,3 km - vill du så kör du ett varv per timme. Starta 7.00 på morgonen och satsa på 50 engelska mil eller kör de sista 6 timmarna från 13.00. Vill man ha ett ytterligare kortare varv så finns det ett smidigt varv som mestadels är mycket lättgånget. Behöver man vila några timmar gör det inne i klubbstugan och hänger med på ytterligare några varv när kroppen piggnat till! 

När tiden tar slut 19.00 på lördag kväll serveras det middag på Lindbacken efter dusch och bastu för deltagarna. Vi hoppas många dyker upp och hejar på kämparna som utmanat sina gränser! 

Vi önskar även hjälp av några med att samordna service på Lindbacken åt de som försöker ta sig runt varven längs stigarna och som behöver få möjlighet att fylla på med energi vid passage vid Lindbacken. 

Vi hoppas på en trevlig utmaning och roligt sätt att umgås! 

Anmälan via e-post till: This is a mailto link Uppge namn och planerad starttid. 

Frågor till oss via: This is a mailto link  

Välkomna önskar Juha, Jan, Marina & Henrik 

Skribent: Lena Nyström-Nilsson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Rånäs OK - Orientering
c/o Thord Andersson, Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Besöksadress:
Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: 017571274
E-post: thord.maggan@gmail.c...

Se all info