Hoppa till sidans innehåll

Motionsspåret vid Lindbacken

20 OKT 2019 19:17
Nu är spåret röjt från hinder
  • Uppdaterad: 20 OKT 2019 20:18

Rånäs OK drabbades hårt av stormen Alfrida tidigare i år och efter att ha gjort en inventering av stolpar och armaturer så visade det sig att av 108 lampor/stolpar så var 47 st möjligen ok att använda.

Vi har sedan stormen haft kontakt med alla de markägare som äger marken där spåret går och efter lång väntan har vi äntligen kommit mål med att få bort alla träd som legat över spåret på diverse ställen.  Då det är så pass få stolpar kvar som skulle kunna gå att använda och dessa ändå är så pass gamla att man kanske skulle behöva byta ut en del av dem, har vi beslutat oss för att ta ner allt, både det som är helt trasigt och det som ev skulle kunna användas. Detta då vi anser att prio ett just nu är att spåret ska kunna användas överhuvudtaget.

Vi förstår att det bästa skulle vara att återställa belysningen helt och hållet men då vi är en ideell förening så är det ohållbart för oss att stå för en sådan stor kostnad.
Diskussioner om belysning kommer troligen att tas framöver tillsammans med kommunen för att se hur vi skulle kunna lösa det.

Vi uppdaterar hemsidan och på anslagstavlan i början av spåret när det kommer ny information.

Styrelsen i Rånäs OK

Skribent: Lena Nyström-Nilsson
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Rånäs OK - Orientering
c/o Thord Andersson, Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Besöksadress:
Långsjövägen 74
76231 Rimbo

Kontakt:
Tel: 017571274
E-post: thord.maggan@gmail.c...

Se all info