Hoppa till sidans innehåll
logo

Information om Rånäs RK och GDPR


Föreningen Rånäs RK bildades 2003. 

 

Vi är anslutna till Svenska Ridsportsförbundet och därmed även till riksidrottsförbundet. Föreningen är en lite klubb med ca 25 medlemmar.  Det är ett stort tävlingsintresse hos många av medlemmarna. Verksamheten är ideell och bygger på medlemmarnas eget engagemang och intresse.

Föreningen har ingen egen anläggning.Klubben får hyra in sig på någon anläggning vid tävling eller andra aktiviteter.  Föreningen hyr även en lokal i Rånäs vid möten och andra sammankomster.

2011 var vårt första år med licensierade tävlingsryttare.

Vi vill att våra ryttare/föräldrar/medlemmar ska vara  förebilder för andra vad gäller horsemanship och sportsligt bemötande vid tävlingar, träningar och andra evenemang. Vi vill att vi alla ska ha trevligt och roligt tillsammans.

Som medlem i Rånäs RK kommer vi att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korr

                 Med vänliga Hälsningar  Styrelsen Rånäs RK

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:13 Skribent: Lena Johansson

Postadress:
Rånäs RK - Ridsport
lena Johansson, Fjällvägen 15
76491 Väddö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ranasridklubb@live.s...