Hoppa till sidans innehåll

Barngymnastik


TILLFÄLLIGT INSTÄLLT! 

För höstterminen är det lite speciellt i och med Covid-19: 

Barn som anmälde sig förra terminen som får gå igen, men också att vi behöver dela upp gruppen så att lilla gruppen (barn födda 16/17) går varannan vecka och stora gruppen (barn födda 14/15) går varannan vecka. Detta av två anledningar: dels för att inte överstiga 50 personer i lokalen vilket vi gör annars, och dels för att vi inte är tillräckligt antal ledare för att hålla båda grupperna samtidigt. 

Alla som fått plats har fått ett välkomstbrev via e-post. 

 


 

Under vårterminen hann vi bara hålla våra gympapass fram till mitten av mars, resten av terminen har ställts in på grund av restriktionerna kring Coronapandemin.

Vi har i styrelsen för Rasbo Gymnastikförening beslutat att låta de inbetalda terminsavgifterna för vårterminen gälla även för höstterminen. Det betyder att om du har betalt terminsavgift nu i vår så är du välkommen till våra pass i höst utan att betala terminsavgift då.

De barn som fick plats på barngympan nu i vår hann inte gå så många pass. Vi har därför beslutat att låta samma barn delta i barngympan under höstterminen också. Om ni inte vill behålla er plats av någon anledning ber vi er meddela oss det, så kan något annat barn få den platsen.

Hör gärna av er om ni har några frågor kring det här!

This is a mailto link

 


Både större och mindre barn har gympa mellan klockan 17:45 till 18:30. Vi delar in barnen i olika åldersgrupper och delar upp hallen så att vi ändå kan anpassa aktiviteterna till barnens ålder och utveckling.

Syftet med Barngympan är att främja rörelse och hälsa för barn i Rasbobygden, samt att barnen ska ha roligt och känna glädje i att delta i aktiva lekar.  

Om ni har frågor kan ni skicka dem till This is a mailto link

Vi är alltid i behov av fler hjälpledare som kan vara på plats en halvtimmen innan passets början och plocka fram banor, stämma av lekar/aktiviteter osv. Mejla på adressen ovan ifall ni vill vara med och hjälpa till!

Hälsningar Ledarna för Barngympan

 

Uppdaterad: 22 OKT 2020 13:08

Postadress:
Rasbo GF - Gymnastik
Christina Bellman, Midsommarvägen 20
75596 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info