Hoppa till sidans innehåll

Om Klubben


Rastaborgs Ridklubb- RARK är en ideell förening med sitt säte på Rastaborgs Gård på Ekerö. Ridklubben driver ingen egen ridskoleverksamhet men har ett nära samarbete med ridskolan Rastaborgs Ponnystall som ägs och drivs av Forever AB. RARK har runt 350 medlemmar, både ridskoleelever och privatryttare i alla åldrar.

RARK anordnar bland annat lokaltävlingar och klubbtävlingar i hoppning och dressyr, programridningar, träningshopptävlingar och blåbärshoppningar. Ungdomssektionen RUSK arrangerar många populära aktiviteter såsom rykttävlingar, Luciashow, julpyntning och spökkvällar.

RARK bidrar med medel för material och utbildning av ungdomsledare, instruktörer och övriga medlemmar. Ridklubben har också ett litet bibliotek av videofilmer och faktaböcker för utlåning till medlemmarna.

Som medlem i klubben är man olycksfallsförsäkrad i samband med båda klubbens aktiviteter och annan ridning.

Medlemmar har också rabatt hos hästsportbutikerna Sadelkammarn på Rastaborg, Hästhoven på Ekerö och Abrahamsbergs Ridsport.

 

Rastaborg Ridklubbs Visioner.

 

Kontakt: Har du frågor eller behöver komma i kontakt med klubben? Maila på This is a mailto link. Vi läser mailen dagligen.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:07

facebook2

Huvudsponsor

Sponsorer 2021

 

Postadress:
Rastaborg RK - Ridsport
Daniella Lundh Egenäs, Minnebergsvägen 4
16741 Bromma

Kontakt:
Tel: 0708693982
E-post: This is a mailto link

Se all info