Hoppa till sidans innehåll

Red Rocks BBK - Basket

Välkomna till Red Rocks Basketbollklubb i Malmö! WE ARE KINGFISHERS

Hemsidan hittar ni på: www.kingfishers.se

OBS! Uppdatering gällande halltider:

Från och med den 15 oktober 2020, har vi fått halländring från Nydalaskolan torsdagar kl 18:00 - 19:00 till Munkhätteskolan torsdagar kl 18:00 - 19:00. Det blir samma tid och dag, bara en annan hall.

 

Red Rocks Basketbollklubb är Malmös lilla basketbollklubb med elittänkande. Vi är aktiva i hela Malmö och kända under namnet "Kingfishers" - och i våra lag möts barn och unga från hela staden.

Att börja spela basket hos oss är enkelt. Idag bedriver vi verksamhet endast för unga spelare. Alla våra unga spelare är nybörjare så några förkunskaper är ej nödvändiga för att starta träna med oss.

Vi har inget kösystem och under hela året brukar vi kunna ta emot alla barn och unga som vill börja spela basket. Vi tar emot nya spelare hela året och på grund av detta tillämpar terminbetalningar för att minska kostnader till föräldrarna. Man får provträna två träningar innan det är dags att betala tränings och medlemsavgift.  

Mer information om föreningen hittar ni under menysidan Föreningen och hur man blir medlem under sidan Medlemsavgifter. Dessutom står information om hur man börjar spela i respektive träningsgrupp/lag sida. 

Välkomna till Red Rocks Basketbollklubb i Malmö.

Egna nyheter

Postadress:
Red Rocks BBK - Basket
Radojkovic, Eriksfältsgatan 59C
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: 0761733410
E-post: This is a mailto link

Se all info