Hoppa till sidans innehåll

Red Rocks BBK - Basket

Välkomna till Kingfishers Basketbollklubb

.

Träningstider från vecka 32 fram till december 2021

Vi har fått våra träningstider för våra träninggrupper klara, gå in under respektive lag för att hålla är uppdaterade. Våra ungdomsledare har fått instruktioner om att skapa Facebook grupper för respektive lag de tränar, så att ni kommer till information om träningar och matcher snabbare. 

Styrelsens beslut:

Styrelsen för Kingfishers Basketbollklubb har beslutat att öppna upp verksamhet för alla ungdomsgrupper vi har och de är nu i träning. Barn åk 1-4 tränar 1 ggr i veckan, och herrlaget som består av spelare mellan 17-25 år och tränar 6 ggr/veckan. Träningstider för varje träningsgrupp hittar ni på menyn "Våra lag" Föreningen har beslutat i år att ha en fast årsavgift på 1200 kronor som omfattar både vår och höst verksamhet. Vi erbjuder syskon rabbat - läs mer på menyn "Medlemsavgifter" Våra lag kommer att träna i hall till slutet av maj månad, juni och juli månad ska vi träna ute på skolplan vid respektive hall där träningen har hållits inomhus, det gäller samma tid och samma plats. Herrlaget ska dock träna endast vid Rörsjöskolan - på ute basketplan varje vardag kl 19:00 - 20:30

Information angående förhållningssätt pga. Covid19

Träningsverksamhet tillåts även för äldre ungdomar, i vårt fall handlar det om ungdomar som är födda 2002 och yngre.
Den samlade bedömning är att idrott ger positiva effekter i form av fysisk aktivitet, gemenskap och att må bättre.
Dock kvarstår restriktioner om att man får vara max 8 st i en grupp och det kommer vi att respektera, och att anpassa träningar så att det blir möjligt att hålla avstånd.

Från och med torsdag 1 aprili börjar våra lag med spelare födda 2002 eller senare successivt att återgå till inomhusträning. Smittspridningen är fortsatt hög och vi behöver, tillsammans, hjälpas åt att bedriva en smittsäker verksamhet!

Vi behöver minska närkontakt och i flera lag kommer vi att behöva dela upp laget i mindre träningsgrupper. Alla våra ledare har fått instruktioner kring vad man behöver tänka på när man planerar en smittsäker inomhusträning och de arbetar för fullt med att ta fram träningsupplägg för sina grupper. Vi kommer inte att gå in på alla detaljer här men däremot kommer vi längre ned att lista vad du som spelare och närstående behöver tänka på för att hjälpa till att bromsa smittspridningen!

VAD FÖRVÄNTAS AV VÅRA MEDLEMMAR OCH DERAS NÄRSTÅENDE?

• Alla har ett personligt ansvar för att skydda sig själv och andra samt att hålla sig uppdaterad kring särskilda rekommendationer från FHM och den regionala smittskyddsläkaren.

• Endast tränare och spelare närvarar på träningar, ingen annan får vara i lokalen. Barn lämnas och hämtas utanför hallen.

• Vi behöver undvika trängsel och onödiga möten. Låt laget som tränar före ditt eget lag lämna lokalen innan du går in.

• Kingfishers tränare ansvarar för att riktlinjer följs och våra medlemmar och deras närstående förväntas följa tränarnas riktlinjer. Bryter vi mot pandemilagen och gällande restriktioner kan vi drabbas av böter och bli avstängda från inomhusträning framöver.

• Stanna hemma vid symptom på covid-19 eller om någon i familjen är konstaterat smittad.

• Tvätta händerna före träning och under träningen.

• Undvik närkontakt – håll avstånd och undvik köbildning.

• Dela inte utrustning eller vattenflaskor med varandra.

• Om möjligt undvik kollektivtrafik till/från träning.

• Alla omklädningsrum är stängda, byt om & duscha hemma.

Styrelsen för Kingfishers BBK

 

Egna nyheter

Postadress:
Kingfishers BBK - Basket
Radojkovic, Eriksfältsgatan 59C
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kingfishers.bbk@gmai...

Se all info