Hoppa till sidans innehåll

Våra basket lag


Covid 19 information:

På grund av den rådande situation i landet där man rekommenderar sammankomster med max 8 personer i en grupp, beslutar vi att ställa in samtliga basketträningar för i år. Detta beslut träder i kraft ikväll 201116, och gäller för hela kvarvarande HT 2020. Vi vill inte att våra ledare ska behöva ta kollektivtrafik till träningar och att föräldrar som hämtar och lämnar ska behöva ta risken.

Vi startar upp med träningar förhoppningsvis den 13 januari 2021 då Vårtermin 2021 startar.


Titta i respektive träningsgrupps träningstider om nya träningstidsuppstart.

Styrelse för Kingfishers BBK

Kingfishers Basketbollklubb är Malmös lilla basketbollklubb med elittänkande. Vi är aktiva i hela Malmö och kända under namnet "Kingfishers" - och i våra lag möts barn och unga från hela staden.

Att börja spela basket hos oss är enkelt. Idag bedriver vi verksamhet endast för unga spelare. Alla våra unga spelare är nybörjare så några förkunskaper är ej nödvändiga för att starta träna med oss.

Vi har inget kösystem och under hela året brukar vi kunna ta emot alla barn och unga som vill börja spela basket. Vi tar emot nya spelare hela året och på grund av detta tillämpar terminbetalningar för att minska kostnader till föräldrarna. Man får provträna två träningar innan det är dags att betala tränings och medlemsavgift.  

Mer information om föreningen hittar ni under menysidan Föreningen och hur man blir medlem under sidan Medlemsavgifter. Dessutom står information om hur man börjar spela i respektive träningsgrupp/lag sida.

 

Uppdaterad: 03 AUG 2019 21:09 Skribent: Mladen Radojkovic
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Kingfishers BBK - Basket
Radojkovic, Eriksfältsgatan 59C
21455 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kingfishers.bbk@gmai...

Se all info