Hoppa till sidans innehåll

SPELA RUGBY!


Hej!

 

Mitt namn är Cecilia Matthews och jag är ungdomsansvarig i Sveriges äldsta rugbyklubb, Attila. Nu under försäsongen drar vi igång en rekryteringskampanj för att knyta fler ungdomar till vår klubb. Detta dels för att säkra återväxten inom rugby och dels för att vi vill ge fler ungdomar en vettig fritidsaktivitet att kanalisera sin energi genom.

 

Fram till i år var vi två klubbar (Attila med seniorverksamhet och Bromma Red Saints med ungdomsverksamhet) men under 2009 påbörjades en sammanslagning som fr.o.m. den 1:a januari 2010 är ett faktum. Ungdomarna spelar fortfarande i Red Saints färger, men går in under Attilas organisation.

 

Rugby är en tuff sport med bra disciplin. Kraven på uppförande både på och utanför planen står inskrivna även i Svenska Rugbyförbundets regler. Vi har under åren lyckats fånga upp ungdomar som tidigare haft svårt att hitta en sport som passar just dem, och de har sedan visat mycket goda resultat inte bara i sporten, utan även i sin sociala verksamhet och i skolarbetet. Eftersom rugby är en så tuff sport, lär sig spelarna lita på varandra och lagandan blir mycket stark. I rugby finns inga primadonnor – alla har en del i resultatet! I ett rugbylag finns det en plats för alla, oavsett om du är lång, kort, kraftig eller mager – det finns en position som passar just dig!

 

Vi rekryterar nu ungdomsspelare födda 1993 – 2000! Ta gärna del av informationen som ni hittar i dokumenten här till vänster. Om du känner att detta är en sport för dig, så kontakta mig, så ordnar vi att du kan komma och prova på rugby med oss!

 

Om Ni har några frågor eller funderingar är Ni mer än välkomna att Kontakta mig via mail: This is a mailto link eller via telefon: 070-438 58 44.

 

Med en vänlig hälsning,

Cecilia Matthews

Ungdomsansvarig

IF Attila

Uppdaterad: 15 MAR 2010 00:50 Skribent: Cecilia Matthews

Postadress:
Red Saints RC - Rugby
c/o Peter Svensson, Ryttargatan 12
16951 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 0736279342
E-post: styrelsen@redsaintsr...

Se all info