Hoppa till sidans innehåll

Spela Rugby!


EN HULIGAN SPORT – SPELAD OCH SEDD AV GENTLEMEN

Rugby är en huligan sport som spelas och ses av gentlemen, den totala kontrasten gentemot fotboll. Fördelen med rugby är att det finns en position på plan, och en plats i laget för alla, oavsett längd och vikt. Rugby är en lagsport. Det kräver fullt samarbete av varje man som är på plan för att man ska göra poäng och för att vinna. Det finns inget utrymme för välkammade primadonnor som tror att de klarar av det på egen hand. Nyckelorden är – Disciplin, Respekt, Mod och Heder.

  • Disciplin - att komma till träning, att lyssna och lära, vara där i tid med rätt utrustning.
  • Respekt - för sporten, dig själv, dina lagkamrater, motståndaren, domaren och för historien med de som spelat före dig.
  • Mod - att vara ärlig mot dig själv och mot alla omkring dig, att göra rätt sak vid rätt tillfälle, att erkänna när du har fel och att fira med värdighet. Förlorare klagar över att gjort sitt bästa – vinnare går hem och dejtar skolans snyggaste tjej.
  • Heder - att uppfylla det som tidigare nämnts här ovan.

Rugby är en tuff, full-kontakt, och ibland brutal sport. Det enda skydd du har är ett tandskydd och den kunskap du har fått på träningen. Med det sagt, skall också sägas att rugby har varje regel till sitt förfogande för att skydda spelarna från skador och fult spel. Träningen är hård, fysisk och rolig, och vi kan garantera att vi kommer att förvandla dig från en pojke till en välbalanserad, självsäker och artig rugbyspelande gentleman. Om du känner att något av det här låter intressant så kontakta gärna mig, Nigel Matthews, på 070-789 14 99. Kom ner och prova på, ta ett enormt positivt steg i rätt riktning för att bli en riktig man.

Nigel

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
Red Saints RC - Rugby
c/o Peter Svensson, Ryttargatan 12
16951 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 0736279342
E-post: styrelsen@redsaintsr...

Se all info