Hoppa till sidans innehåll

Webshop Bioracer 2022


Nu är vår webshop är öppen t.o.m. 27 juni 2022

Det finns två olika möjligheter att beställa kläder, dels via Vuxenshopen och dels via Ungdomsshopen. I Ungdomsshopen är priserna subventionerade för våra barn och ungdomar som tränar och tävlar för Rembo IK. Det är VIKTIGT att ni beställer ur rätt shop då ni klickar i er beställning!

Det finns vuxenstorlekar även i Ungdomsshopen då flera av våra aktiva behöver dessa storlekar. Så om ni gör en beställning med kläder för barn/ungdom så klickar ni i Ungdomsshopen och om kläderna ska vara till vuxen/förälder så klickar ni i Vuxenshopen.

Man gör alltså två separata beställningar när man köper kläder åt både vuxna och barn. 

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk: 

VUXENSHOP

UNGDOMSSHOP

Har du ett konto sen tidigare så kan du använda dina registrerade uppgifter. Om du är ny köpare, så registrerar du dig och skapar ett nytt konto med dina uppgifter.LEVERANSINFORMATION
Rembo IK har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn ca 8-10 veckor efter att shopen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.


ÄNDRING AV BESTÄLLNING
Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shopen är öppen. 

Efter att shopen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: This is a mailto link


BEKRÄFTELSE
En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: This is a mailto link


STORLEKAR OCH KLÄDPROVNING

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning.  På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt

Det finns möjlighet att prova kläderna under vecka 25, kontakta i så fall Johan Eklöf via messenger eller på tfn 070-331 01 40, om ni vill boka tid för provning.

Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

  • Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.
  • Våra överdelar i juniorstorlek är väldigt små i storlekarna jämfört med flera andra varumärken. Därför är det extra viktigt att du provar dessa. Om du inte kan göra det prata med någon i klubben som har testat.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i storlek XXS, XS, S, M, L, XL, XXL osv. och 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek: 0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Här finns några storlekstabeller som kan vara till hjälp:

Prof/Race Proven JUNIOR

Prof/Race Proven DAM

Prof/Race Proven HERR

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta Bioracer på tel.0223-23230 eller via e-post till:This is a mailto link


BIORACER'S KOLLEKTIONER
Prof (Professional) – Fokus på träning och tävling: Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Race Proven – Fokus på tävling: Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

Sirio – Bioracers mest avancerade kollektion. Läs mer på respektive plagg i shopen för att få information om Sirio.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

 

Du som köper Rembo kläder är naturligtvis medlem i Rembo IK.

 

Uppdaterad: 22 JUN 2022 15:20 Skribent: Anna Eklöf

REDAN MEDLEM?

Betala din medlemsavgift
genom att logga in och
betala i varukorgen.

För instruktion - 

Klicka på
"Betala medlemsavgift"

VILL DU BLI MEDLEM?

Nya medlemmar - se fliken

"Bli medlem"

500:- (familj)

250:- (vuxen)

150:- (barn/ungdom)


Resize

 

 

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

ToK

 

Ing_Erik_Dahlin.il

byggpartner

 

 

 

 

hedins

 

Cramo

 

Gösta Malmqvist

 

 

 

Sjögrens lastvagnar

Postadress:
Rembo IK - Cykel
Box 17
77421 Avesta

Kontakt:
Tel: +46703310140
E-post: This is a mailto link

Se all info