Hoppa till sidans innehåll

Mathilda Björn vann i Scandic Cup Hudiksvall

21 FEB 2016 19:31
Scandic Cup har i helgen körts i Hudiksvall och RIK-Elits juniorer har varit där och tävlat. Mathilda Björn blev fyra under lördagens klassiska lopp och idag söndag slog hon till med sin första Cup-seger. Fantastiskt kul och ett JÄTTEGRATTIS !
  • Skapad: 21 FEB 2016 19:31

Jag bad om ett utlåtande från Mathilda:

Efter klassiska loppet igår där jag slutade 4:a så kände jag att det skulle kunna gå bra idag då jag oftast åker bättre på fristil. Idag var det 10 km fristil med masstart och jag var riktigt nervös innan då jag både visste att jag kunde va med och slåss om topplaceringarna och då det kan hända väldigt mycket.

Vi åkte en bana på 3 varv och det första varvet gick lugnt utan att fältet började spricka upp, så på det andra varvet gick jag upp och drog upp tempot och då blev vi en klunga med 5 tjejer som höll ihop hela sista varvet enda fram till spurten där jag lyckades va snabbast av oss alla.

Riktigt kul att ta en seger! Det här är min första pallplats i en cuptävling och det va extra kul att få stå högst upp på pallen!


Vi säger återigen ett stort Grattis !

Fler som tävlade under helgen var Samuel Björn, Alexander Sjödin, Nora Jacobsson och Karolina Yngvesson. Nora med en fin 21:a plats under Lördagen och Karolina på en 30:e plats under söndagen. Det blev en mindre skara som tävlade under söndagen då bl.a. sjukdom satte stopp för några. 

 

Lördagens resultat

Söndagens resultat 

 

Skribent: Suzanne Hammarin Jonsson

 

medlem

Nya medlemar se fliken

"bli medlem i Rembo IK"

400:- (familj)

200:- (vuxen)

100:- (barn/ungdom)

Är du redan medlem? Du kommer få en

faktura vid årsskiftet.

This is a mailto link

 

hemsidan-rub
Vill du framföra/publicera något på hemsidan?
Kontakta Anna Eklöf

 

 

 

Postadress:
Rembo IK
Box 17
77421 Avesta

Kontakt:
Tel: +46703310140
E-post: This is a mailto link

Se all info