Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Välkommen till Riala GoIF:s officiella hemsida, online. Klubben bildades den 10 februari år 1926. Under åren har fotboll, både för damer och herrar, varit det som dominerat föreningens aktiviteter. Resultaten har naturligtvis växlat och om vi inte alltid lyckats nå några positioner i toppserierna så har vi ändå kunnat se många av de spelare som fostrats och tränats av oss, spela och uppnå fina resultat  i andra klubbar.

Trots det begränsade upptagningsområdet bedriver vi ett omfattande ungdomsarbete, med många deltagare i våra pojk -och flicklag.

Alla dessa ungdomar med sina syskon och föräldrar bildar därmed också stommen i vår klubb. Tillsammans deltar alla i en rad aktiviteter som genom åren gett klubben den sociala och sportsliga prägel som blivit ett kännetecken för vår förening. Detta vill vi naturligtvis kunna dela med flera, så du som inte är medlem och vill bli det, eller du som kanske vill börja träna och spela med oss, kontakta någon av våra ledare eller sänd in ett E-mail till mig ordförande, så kontaktar vi Dig.

Än en gång tack för ditt besök !

Med vänliga hälsningar
Eva Mattson
ordförande

BRA ATT VETA
Klubbens färger: Gula tröjor, svarta byxor och gula strumpor
Hemma arena: Lundbyvallen
Planer: Två 11-manna gräs, en 11-manna grus och en 7-manna gräs
Antal medlemmar: 260 st
Adress: Riala GoIF, Frihamravägen 40, 76292 Rimbo 
Bankgiro: 5618-8329
Plusgiro: 33 05 97 - 6
Webbadress: www.rialagoif.se 
Mailadress: This is a mailto link

Uppdaterad: 11 MAJ 2014 22:58

Postadress:
Riala GOIF - Fotboll
Frihamravägen 40, Eva Mattsson
76292 Rimbo

Kontakt:
Tel: 0175-60473
E-post: This is a mailto link

Se all info