Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


 

Hej och välkomna till en ny termin på Rimbo Ridskola.

Jag heter Tina Nilsson och ska verka som verksamhetsansvarig fr.o.m. januari 2019. Jag är glad att få återvända till Rimbo Ridskola för att kunna påverka verksamheten i fortsatt positiv anda.

Jag har haft kontakt med ridskoleverksamhet i hela mitt liv och vill att ridskolan ska finnas till för alla att växa i. Det finns lika många anledningar att engagera sig i ridskolan som det finns medlemmar i klubben. Jag vill välkomna alla från den som börjar lära känna häst under ledning av de som redan kan, till de som vill fortbilda sig inom den konst som ridning är.

 Jag vill också att ridskolan ska vara en trevlig mötespunkt oavsett om du är aktiv utövare, medföljare eller supporter. Alla bidrar med sin del och tillsammans kan Rimbo Ridskola fortsätta att vara en trevlig mötespunkt, en plats där vi gläds åt varandras framgång.

Vårterminen startar 7/1 och som ridlärare har vi Isabell Lexing som undervisar på onsdagar och fredagar, Tina Nilsson som undervisar måndag tisdag torsdag och lördag. Vi är glada om du hör av dig om något känns oklart eller om det är något du undrar över.

Uppdaterad: 10 OKT 2018 16:15
Epost: Adressen Gömd

Vår nya stjärna BONUS  

 

 

Knatteridning på Lördagar 

Boka på 070-1009555

 

Postadress:
Ridklubben Rimbo Ryttare - Ridsport
Ridklubben Rimbo Ryttare, Spanmålsvägen 9-11
76251 Rimbo

Kontakt:
Tel: 0761009555
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Våra sponsorer

Granngården sponsrar Ridklubben Rimbo Ryttare