Hoppa till sidans innehåll

Nyheter 2020


Ridklubbens årsmöte 2020

Hej medlemmar!

Styrelsen för Ridklubben Rimbo Ryttare planerar att avhålla årsmöte gällande verksamhetsår 2019 söndagen 14 juni 2020! Alla registrerade medlemmar är välkomna att delta på årsmötet 

Kallelse till årsmöte kommer att anslås på föreningens anslagstavlor i ridskole- respektive privatstall senast onsdag 3 juni 2020

Årsredovisning gällande 2019 kommer att finnas tillgänglig i föreningens cafeteria från och med lördagen 6 juni 2020 

Önskar du lämna förslag, ställa en fråga eller föreslå något som du vill att det behandlas på årsmötet går det bra att lämna en motion inför årsmötet via This is a mailto link. Motion skall vara föreningen tillhanda senast 24 maj 2020

Är du intresserad av att delta i styrelsens arbete framöver eller vill föreslå någon annan som är lämplig för denna trevliga uppgift får du gärna kontakta någon i valberedningen, Therese Westlund This is a mailto linkeller Emma Westlund This is a mailto link.

Välkomna på årsmöte 14 juni 2020 i föreningens cafeteria!

Har du frågor? kontakta gärna: This is a mailto link, 076-100 95 55 (sms)

 

 

Hej och välkomna till en ny termin på Rimbo Ridskola.

Jag heter Tina Nilsson och ska verka som verksamhetsansvarig fr.o.m. januari 2019. Jag är glad att få återvända till Rimbo Ridskola för att kunna påverka verksamheten i fortsatt positiv anda.

Jag har haft kontakt med ridskoleverksamhet i hela mitt liv och vill att ridskolan ska finnas till för alla att växa i. Det finns lika många anledningar att engagera sig i ridskolan som det finns medlemmar i klubben. Jag vill välkomna alla från den som börjar lära känna häst under ledning av de som redan kan, till de som vill fortbilda sig inom den konst som ridning är.

 Jag vill också att ridskolan ska vara en trevlig mötespunkt oavsett om du är aktiv utövare, medföljare eller supporter. Alla bidrar med sin del och tillsammans kan Rimbo Ridskola fortsätta att vara en trevlig mötespunkt, en plats där vi gläds åt varandras framgång.

Vårterminen startar 7/1 och som ridlärare har vi Isabell Lexing som undervisar på onsdagar och fredagar, Tina Nilsson som undervisar måndag tisdag torsdag och lördag. Vi är glada om du hör av dig om något känns oklart eller om det är något du undrar över.

Uppdaterad: 10 OKT 2018 16:15
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Ridklubben Rimbo Ryttare - Ridsport
Ridklubben Rimbo Ryttare, Spanmålsvägen 9-11
76251 Rimbo

Kontakt:
Tel: 0761009555
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer

Granngården sponsrar Ridklubben Rimbo Ryttare