Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Passa på att nominera spelare till Team Sweden Youth Academy 2023. Nomineringarna behöver vara inskickade senast fredag 2 december till Svenska Bowlingförbundet.
 

Kaskad fortsatt obesegrade

(2022-11-27 19:13)
Det var en tuff söndag för hemmalagen i elitserien. En oavgjord match och i övrigt bortasegrar. I herrarnas elitserie blev slutade dessutom samtliga bortasegrar med 8-12.
 
Serieledande Team Pergamon BC F vann med ovanliga 20-0 i Sydallsvenskan på söndagen. Motståndare var BK Thule som bara timmar före hade pressat IK Sterling. I Nordallsvenskan ångar Bodens BS på efter en klar seger mot BK Fjällräven.
 
Team Alingsås vann toppmötet i herrarnas Elitserie mot obesegrade IS Göta. Sedan tog det stopp mot Kulladals BS som vann en taktisk hemmaseger. BK Full House hade segern inom räckhåll mot Team Pergamon och Stureby BK pressade Team Clan in det sista.
 
Höganäs BC lyckades få med sig tre av fyra poäng på sin bortasväng. I övrigt blev det bara hemmasegrar i Sydallsvenskan.
 
Det spelades tre matcher i dagens Nordallsvenska och två av dem slutade med bortasegrar.
 
Det var hemmalagens dag i Mellanallsvenskan då alla matcher utom en slutade med storsegrar för hemmalagen och det var många fina slagningar som visades upp
 
I Södra Allsvenskan utökade Calluna ledningen på sin bortasväng medan det i Norra Allsvenskan blev jämnare då AIK vann sin bortamatch.
 
Spader Dam, som gått som tåget under säsongen, skulle idag få se slutet på sin vinstkavalkad då de besegrades på bortaplan av BK Högland.
 
På lördag är det seriefinal i damerna Elitserie när obesegrade Spader Dam möter serieledande BK Högland. I herrarnas Elitserie har Team Alingsås haft ett längre speluppehåll och jagar viktiga poäng mot IS Göta och Kulladals BS på bortaplan.
 

Sverige vinner World Cup

(2022-11-23 12:55)
Sverige vinner World Cup. I damernas lagfinal besegrar de Tyskland med 3-1. – Det känns helt fantastiskt, säger Cajsa Wegner.
 
Sverige är klart för final i Team. De besegrar Malaysia med 3-1 i semifinalen. Damernas finalen börjar kl 11.00 idag där Sverige ställs mot Tyskland. – Det känns jätteskönt. Nu gäller det att vi fortsätter så här i finalen, säger Jenny Wegner.
 

Inför avgörandet i Team

(2022-11-22 16:19)
Imorgon väntar den avslutande speldagen i World Cup då lagklassen avgörs. Sverige möter Malaysia i semifinal på damsidan med start kl 04.00 (svensk tid). Här finns onsdagens program.
 
Det tog stopp i kvartsfinal för Josefin Hermansson och Anna Andersson. Hermansson förlorade med 2-0 mot Hui Fen New och Andersson föll med 2-0 mot Lara Posadas. – Det känns lite tomt men vi får ladda om för lagspelet imorgon, säger Hermansson.
 
Sverige jagar medaljer i World Cup. Imorgon avgörs singelklassen där Anna Andersson och Josefin Hermansson är framme i kvartsfinal. Här finns tiderna för tisdagen.
 

Miljönären

Postadress:
Rigel/Domnarvets Bowling Sällskap - Bowling
Marcus groth, syrenstigen 5
78465 Borlänge

Kontakt:
Tel: +46707584838
E-post: marcus_ostergren@hot...

Se all info