Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

SISU Idrottsutbildarna

SISU Idrottsutbildarna är idrottens eget studieförbund, som arbetar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande. SISU Idrottsutbildarna består av tre delar: ett studieförbund, ett förlag och en idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver SISU Idrottsutbildarna på och stödjer utveckling inom svensk idrott.
  • Uppdaterad: 09 APR 2018 12:00

Studieförbundet SISU Idrottsutbildarna

På riksnivå arbetar vi med att utveckla och stötta specialidrottsförbunden. För den regionala och lokala verksamheten ansvarar våra 21 distrikt, som arbetar med specialdistriktsförbunden och idrottsföreningarna. SISU Idrottsutbildarna på riksnivå fungerar som ett stöd och en resurs för de specialidrottsförbund och medlemsorganisationer som vill utveckla sin organisation och verksamhet. 

Under 2012 arbetade vi med cirka 8668 idrottsföreningar och 72 olika idrotter och medlemsorganisationer.

Förlaget SISU Idrottsböcker

Vårt förlag samlar in, förädlar och sprider idrottskunskap i form av utbildningsmaterial med hög kvalitet och stor idrottsnytta. SISU Idrottsböcker arbetar med att tillsammans med idrotten ta fram material som bidrar både till att utveckla elitidrotten och till att förbättra livskvalitet och hälsa hos den breda allmänheten.
sisuidrottsbocker.se

Bosön Idrottsfolkhögskola

Vår idrottsfolkhögskola är idrottens egen folkhögskola och en väg in i idrotten för den som vill arbeta i idrottsföreningar och förbund. Verksamheten baseras på den allmänna folkhögskolans grundläggande värderingar och idrottens gemensamma värdegrund. Idrottsfolkhögskolan har även en kursverksamhet och kan utföra utbildningar på uppdrag av våra medlemsorganisationer.
bosonifhs.se

Kontaktperson

Hans Bergman

Idrottskonsulent
Gävleborgs Idrottsförbund
070-2486686
This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss