Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Tycker du att barn ska idrotta på samma villkor som vuxna?

2016-04-19 10:44

Barns tävlande är ett hett ämne som diskuteras på många håll idag. En del idrotter har sedan en tid tillbaka slutat med tabeller och seriespel för barn, och det är fler idrotter som följer efter i detta.
Därför samarbetar Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna just nu med Idrottsvetenskapliga programmet på Högskolan i Gävle för att undersöka idrottsledares åsikter angående barns tävlande i den organiserade idrotten.
  • Skapad: 19 APR 2016 10:44

Om du som läser det här är idrottsledare i någon form vill vi därför gärna låna 10 minuter av din tid för att svara på en enkät.

Här finns en länk till webbenkäten. 

Deltagandet är frivilligt och det är okej att avbryta din medverkan om du skulle ångra dig.

Resultatet från enkäterna kommer att användas till studenten Linnea Fahlbergs examensarbete och SISU Idrottsutbildarna kommer eventuellt jobba vidare med det sammanställda resultatet.

Dina svar kommer att behandlas konfidentiellt och inga obehöriga kommer att kunna ta del av dina svar. Ingen deltagare kommer att kunna identifieras i rapporteringen av enkäten.

När arbetet är slutfört kommer det att redovisas på Idrottsvetardagen på Högskolan i Gävle och publiceras online via databasen Diva. Där kan du självklart ta del av arbetet, som du har varit med och bidragit till!

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss