Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Möjlighet att söka bidrag för att nå idrottsliga mål

2016-03-04 08:50

Är du en idrottare i åldern 14-23 som skulle behöva lite stöd för att kunna fortsätta på vägen mot dina mål? Då har du tack vare en fond till minne av sportjournalisten och idrottsentusiasten Kaj Annebrant möjlighet att söka bidrag.
  • Skapad: 04 MAR 2016 08:50

Kaj Annebrant var en väl omtyckt sportjournalist som brann för ungdomar och att följa deras utveckling. När Kaj avled bildades en fond i hans ära. En fond som nu är redo att hjälpa ungdomar att nå sina idrottsliga mål. Något som alltid låg Kaj nära hjärtat.

Därför finns det möjlighet för ungdomar i Gästrikland som på något sätt vill satsa och utvecklas i sin idrott att söka bidrag.

Det kan såväl handla om dig som idrottare som behöver stöd för att kunna satsa ännu intensivare mot sina mål, eller dig som gör en satsning på din enskilda utveckling.

Välkommen att söka genom att skicka ett mail till This is a mailto link och berätta lite om vilken satsning du gör som du behöver stöd i.

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss