Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: Pia Hillgren Referensgruppen i Gävleborg: Michael Müller Region Gävleborg, Sören Calleberg Söderhamns OK/Friidrotts SM, Joakim Lundberg Gävle Kommun, Hans From projektledare Främre raden från vänster; Lena Hisved Hälsingegårdar, Fredrik Granting Göransson Arena AB, Michaela Lindberg projektassistent, Lennart Westman First hotell Statt Söderhamn, Catherine Vennberg Föreningen Destination Glada Hudik

Nu ska företag och föreningar utbildas för bättre evenemang

2015-09-30 16:26

Nu är projektet Eventkompetens igång. I projektet kommer företag och föreningar som jobbar med event och evenemang utbildas i hur vi kan skapa ännu fler och bättre evenemang i Gävleborg, vilket i sin tur kommer göra att vi får fler arrangemang till länet, allt från stora idrottsevenemang till små bygdemarknader.
  • Skapad: 30 SEP 2015 16:26

Idrottsförbunden i Gävleborg har tillsammans med Dalarna och Värmland beviljats medel från Europeiska Socialfonden (ESF) för att genomföra ett projekt som syftar till kompetensutveckling för anställda i solo- och microföretag som jobbar med evenemang/event.

Projektet kommer även ge kringeffekter där idrotts- och kulturföreningar samt offentlig sektor kommer att få kompetensutveckling. Inte minst bildas även ett nätverk för alla aktörer som jobbar med evenemang/event som kommer att kunna bidra till att skapa nya kontaktytor som i sin tur kommer generera fler och bättre event/evenemang i de tre medverkande länen.

Läs mer på projektets hemsida.

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Michaela Lindberg

Eventkompetens
Gävleborgs Idrottsförbund
072 352 36 14
This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss