Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Utvecklingsdagar med Måns Lööf och Gillis Herlitz

2016-02-03 13:11

Den 8-9 april bjuder Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna in våra specialdistriktsförbund till två utvecklingsdagar med fokus på hur vi tillsammans till idrotten får så många som möjligt, så länge som möjligt, så bra som möjligt.
  • Skapad: 03 FEB 2016 13:11

Konferensen kommer att bjuda på föreläsare som Gillis Herlitz och Måns Lööf men också öppna upp för diskussion kring hur vi tillsammans bäst når fram till Svensk Idrotts nya strategimål.

Under två dagar erbjuder vi organisations- och aktivitetsledare i distriktets idrottsföreningar och specialdistriktsförbund möjligheten att ta steget framåt för en gemensam idrottsutveckling. Anmäl dig här.

Utvecklingsdagarna avslutas på lördagen den 9 april med Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarnas årsstämma, dit SDF:en som vanligt skickar sina ombud. Årsmötet gästas av såväl Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson som Gävleborgs landshövding Per Bill. 

Anmäl dig till Utvecklingsdagarna här.

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss