Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Förändringarnas vind blåser vidare!

01 FEB 2017 15:52
Som vi tidigare berättat om så blåser det en förändringarnas vind hos Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Gävleborg just nu
  • Uppdaterad: 17 APR 2018 13:14

Ut med Barrling, in med Norberg!

Idag kan vi äntligen hälsa vår nya och efterlängtade kommunikatör Ingela Norberg välkommen till oss på Gävleborgs Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. Ingela är en viktig nyckelspelare i vårt team och kommer att ha en betydande roll för att synliggöra våra organisationer, vårt uppdrag och den verksamhet vi har.

Ingela kommer närmast från en tjänst som kommunikationsansvarig på Länsmuseet i Gävle. Hon ska så klart få en introduktion och en chans att lära känna vår verksamhet och oss medarbetare innan hon kastas in i hetluften.
- Min förhoppning är att jag kan vara ett bra stöd i utvecklingen av Gävleborgs Idrottsförbunds och SISU Idrottsutbildarnas verksamhet, säger Ingela. 

Ingela är uppvuxen i Los i Hälsingland där fritiden bestod av idrottande i alla tillgängliga former. Hon har själv varit aktiv inom längdskidåkning, orientering, friidrott, volleyboll, terränglöpning och är idag som så många andra en hängiven idrottsförälder.

Som många säkert redan noterat så har Marie Barrling slutat sin tjänst som kommunikatör hos oss då hon blev värvad till Gefle IF fotboll där hon påbörjade sin anställning vid årsskiftet. Alltså, ut med Barrling, in med Norberg!

En annan av våra anställda som blivit värvad är Ellinor Johansson, vår projektledare för Lobben. Hon har värvats för att spela fotboll i Sundsvalls DFF och samtidigt fått en ny tjänst hos Västernorrlands Idrottsförbund. Ellinor gjorde sin sista dag hos oss igår.

När det gäller återstående tid av Lobben har vi valt att internt tillsätta ett "Lobben-team" som kommer att driva och utveckla projektet framåt i Gävle, Sandviken och Bollnäs. De som kommer att jobba med Lobben är Ahmet Bölüktas, Lars Nordh, Emile Charbachi och Michaela Lindberg.

Vi hälsar Ingela varmt välkommen till oss samtidigt som vi vill rikta ett stort tack till Marie Barrling och Ellinor Johansson. Lycka till med era nya uppdrag!

Skribent: Pia Hillgren
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss