Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: IZABELLE NORDFJELL

Idrottsvetare på jakt efter uppsatsämnen

2018-10-10 15:49

Nu finns möjlighet för idrottsrörelsen att komma med idéer om uppsatsämnen till idrottsvetenskapliga programmets avgångselever vid Högskolan i Gävle. Har er förening eller organisation någon intressant frågeställning som idrottsvetarna kan sätta tänderna i?
  • Skapad: 10 OKT 2018 15:49

Under vårterminen 2019 skriver studenterna sin C-uppsats och Lena Svennberg som är utbildningsledare vid HiG vill gärna ha idéer och förslag på uppsats/exjobbsämnen som är av relevans och intresse för idrottsrörelsen i länet. Arbetet omfattar 15 hp, det motsvarar 10 veckors arbete inklusive att skriva och redovisa uppsatsen.

Om ni har idéer så hör ni av er senast 31oktober till:
Lena Svennberg, bitr. utbildningsledare idrottsvetenskapliga programmet
This is a mailto link

Det behöver inte vara en färdig idé, studenterna kommer att ta kontakt med er för vidare diskussion om det blir aktuellt. Studenterna kan till exempel utföra mindre tester av olika slag, utvärderingar, uppföljningar, kartlägga, analysera och bidra till utveckling och nya idéer kring tjänster och produkter. Förslagen formas i samarbete med er, handledare på högskolan och studenter till ett arbete i lämplig omfattning. Kursen avslutas med en redovisning innan sommaren där ni naturligtvis bjuds in.

HiG erbjuder även en möjlighet för er att komma till Högskolan och presentera era förslag för studenterna:

Presentationstillfälle
Måndagen den 12 november kl. 13–16 (sal 51:324). 

Lena sammanställer ett schema för presentationerna så att ni som inte har möjlighet att delta hela tiden ändå kan komma och presentera. Det går också att delta via Skype. Fungerar inte den dagen alls så kontakta Lena så försöker hon lösa det.

Här finns mer information om utbildningen: http://hig.se/SGIDK
Via länken kan ni också se en liten film om tidigare års studentarbeten.

Skribent: Ingela Norberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss