Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: PETER HOLGERSSON

Lär mer om rörelseförståelse

2019-11-28 18:47

Vi lever i en tid där både barn, unga och vuxna blir allt mer stillasittande. Det finns oerhört mycket vi kan göra för att motverka den epidemi av inaktivitet som breder ut sig. Att skaffa sig mer kunskap om rörelseförståelse är en bra start. Den 7 januari bjuder vi in till två utbildningstillfällen i Gävle.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2019 18:47

Vi bjuder in lärare och pedagoger i Gävle kommun till Monitor ERP Arena den 7 januari kl 14–18 för en matig, rolig och aktiv grundutbildning i rörelseförståelse. Utbildningen ger dig som lärare och pedagog en djupare förståelse för de viktiga drivkrafter och metoder som är nycklarna till att människor – med fokus på barn och unga – ska kunna, vilja och våga röra sig hela livet.

Föreläser gör Pilo Stylin, projektansvarig för Barn och ungdomsidrott på Svenska Budo & Kampsportförbundet, samt Ronnie Iveslätt, tidigare projektledare för det framgångsrika skolprojektet HjärnaRörelse på Bäckahagens skola i Stockholm. 

Inbjudan och info om anmälan till utbildningsdagen för lärare och pedagoger

Pilo fortsätter med en öppen föreläsning kl 18.30–ca 21 samma kväll där du som förälder, ledare eller tränare får grundläggande kunskap och praktiska tips i rörelseförståelse så att du kan skapa motivation, glädje och självförtroende hos fler barn och ungdomar och förbereda dem inför träning eller tävling. Rädda Barnen medverkar för att informera om metoder och arbetssätt.

Inbjudan och info om anmälan till kvällsföreläsningen för föräldrar, ledare och intresserad allmänhet

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss