Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Linnéa Claeson kommer till Sandviken

2019-08-21 14:28

Som ett led i att stärka länets tjej- och damidrott bjuder SISU Idrottsutbildarna Gävleborg kostnadsfritt in till en föreläsning med Linnéa Claeson. Föreläsningen är en del av satsningen Sportlördag i Sandviken.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2019 14:28
Linnéa Claeson talar engagerande, tankeväckande och kritiskt om civilkurage, medmänsklighet och hur vi står upp för det vi tror på. Hon är handbollsproffset som grundade Instagramkontot Assholesonline, där hon bemöter sexuella trakasserier med humor och allvar.

Genom att medvetandegöra problemen och föra upp dem till diskussion har hon talat för ledare i såväl EU-kommissionen som lokala idrottsföreningar och arbetsplatser. Hur vi snackar med varandra och att internet är på riktigt måste diskuteras och förstås på alla nivåer – för en snällare framtid.

Föreläsningen ingår som en del av arrangemanget Sportlördag – ett adrenalinfyllt sportevent med fokus på damidrotten. Läs mer om hela evenemanget på: www.sportlordag.com

Plats för föredraget: Göransson Arena, Sandviken.
Datum/tid: Lördagen den 14 september kl 11.30–12.45

Kostnadsfritt – vi ser gärna att du anmäler dig för att säkra en sittplats:
Länk till mer info och anmälan

Affisch/inbjudan för spridning.

Bild: Julia Lönnborg.

Skribent: Ingela Norberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss